نماد آخرین خبر

بررسی مجدد طرح اعدام اسیران فلسطینی در کنست رژیم صهیونیستی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
بررسی مجدد طرح اعدام اسیران فلسطینی در کنست رژیم صهیونیستی

ایسنا/کمیته امنیت کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی روز یکشنبه بار دیگر به بررسی طرحی می‌پردازد که بر اساس آن امکان صدور حکم اعدام برای اسیران فلسطینی فراهم می‌شود؛ طرحی که پیش‌تر چندین بار به دلیل نگرانی‌های امنیتی و سیاسی رد شده بود.

 کمیته امنیت کنست رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) بررسی قانون مجازات اعدام برای اسرای فلسطینی را از سر می‌گیرد.

طبق گزارش شبکه اسکای نیوز عربی، این طرح پیش‌تر به درخواست «گال هیرش»، هماهنگ‌کننده امور اسیران و مفقودان رژیم صهیونیستی برای ۲ هفته به تعویق افتاده بود. او نسبت به پیامدهای احتمالی این قانون بر سرنوشت زندانیان صهیونیست در غزه و هم‌زمانی آن با آغاز عملیات نظامی در این منطقه هشدار داده بود.

این طرح ابتدا توسط «لیمور سون هار-میلیخ»، نماینده حزب افراطی «عوتسما یهودیت»، ارائه شد اما بارها در گذشته به دلیل مخالفت‌های درون ائتلاف کابینه و نگرانی از تأثیر منفی آن بر تلاش‌های مربوط به آزادی زندانیان صهیونیست رد شده بود.

با این حال، «ایتمار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، بار دیگر از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواست این قانون را به تصویب برساند.

او در اظهاراتی گفت: نباید شرایط را تسهیل کنیم؛ با وجود هشدارهای متعدد، اجرای این قانون یک ابزار بازدارنده است که نشان می‌دهد ما با کسی شوخی نداریم.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره