نماد آخرین خبر

کارولین لیویت: ترامپ و بیبی به دنبال صلح هستند!

منبع
خبرگزاري دانشجو
بروزرسانی

خبرگزاری دانشجو/ کارولاین لیویت، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید، در نشست خبری امروز گفت تا ساعتی دیگر نتانیاهو و ترامپ برای رسیدن به توافق در غزه با هم صحبت میکنند.


"هیچ‌کس بهتر از رئیس‌جمهور نمی‌داند چگونه می‌توان به یک توافق خوب، توافقی منطقی برای هر دو طرف رسید. هر دو طرف باید کمی از خواسته‌هایشان کوتاه بیایند و ممکن است کمی ناراضی میز مذاکره را ترک کنند."
"او خیلی روشن گفته است که می‌خواهد کشتار پایان یابد و همه گروگان‌ها آزاد شوند."
"امیدواریم که هر دو طرف موافقت کنند. ترامپ دوست دارد این درگیری پایان یابد و صلحی پایدار در خاورمیانه برقرار شود، همان‌طور که در نخستین دوره ریاست‌جمهوری‌اش این کار را کرد."
”رئیس‌جمهور با دوستان ما در قطر که واسطه‌های فوق‌العاده‌ای میان ایالات متحده و حماس بوده‌اند، صحبت خواهد کرد و ما هم تماس‌های مستقیمی با آن‌ها داشته‌ایم. پس این همیشه همان نقطه حساس ماجراست: همه را به توافق می‌رسانیم و بعد حماس هم باید موافقت کند."

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره