نماد آخرین خبر

کاخ سفید: اسرائیل، نوار غزه را اشغال نخواهد کرد

منبع
فارس
بروزرسانی
کاخ سفید: اسرائیل، نوار غزه را اشغال نخواهد کرد

فارس/کاخ سفید درباره طرح رئیس جمهور آمریکا برای غزه گفت که ارتش رژیم صهیونیستی با عقب‌نشینی تدریجی از این باریکه، جای خود را به یک نیروی موقت بین‌المللی خواهد داد.

 کاخ سفید شامگاه دوشنبه طی بیانیه‌ای درباره طرح پیشنهادی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای پایان ادعایی جنگ غزه، مدعی شد: «اسرائیل نوار غزه را اشغال یا ضمیمه نخواهد کرد».
در این بیانیه ادعا شده است: «هیچکس مجبور به ترک غزه نخواهد شد و کسانی که مایل به ترک آنجا هستند، آزاد خواهند بود که باز برگردند. ما مردم را تشویق خواهیم کرد که در غزه بمانند و به آنها فرصت می‌دهیم تا نوار غزه بهتری بسازند».
کاخ سفید با بیان اینکه ارتش رژیم صهیونیستی با عقب‌نشینی تدریجی از این باریکه، جای خود را به یک نیروی موقت بین‌المللی خواهد داد، گفت: «ما با شرکای خود برای ایجاد یک نیروی موقت بین‌المللی برای استقرار فوری در غزه همکاری خواهیم کرد».
این بیانیه توضیح می‌دهد: «این نیرو، نیروهای پلیس فلسطین را در نوار غزه آموزش و پشتیبانی خواهد کرد. ضمانت‌هایی نیز برای اطمینان از انجام تعهدات حماس و سایر گروه‌های فلسطینی ارائه خواهد شد».
در ادامه این بیانیه ادعا شده است: «طرحی برای بازسازی غزه از طریق تشکیل کمیته‌ای از کارشناسان تدوین خواهد شد. ورود و توزیع کمک‌ها از طریق سازمان ملل متحد، آژانس‌های آن و هلال احمر انجام خواهد شد».
کاخ سفید همچنین افزود: «روند غیرنظامی‌سازی در نوار غزه تحت نظارت ناظران مستقل انجام خواهد شد. حماس و سایر جناح‌ها موافقت خواهند کرد که هیچ نقشی در اداره غزه نداشته باشند».

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره