نماد آخرین خبر

مادورو: آمریکا به نام آزادی، جنگ و بدبختی می‌آورد

منبع
فارس
بروزرسانی
مادورو: آمریکا به نام آزادی، جنگ و بدبختی می‌آورد

فارس/رئیس‌جمهور ونزوئلا با انتقاد شدید از سیاست‌های واشنگتن تصریح کرد که ایالات متحده با شعار آزادی، در حقیقت جنگ و رنج را به جهان صادر می‌کند.

 نیکلاس مادورو در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه نظامی بولیواری گفت «می‌توانم با جان خودم و جان یک ملت تضمین کنم که ما هرگز حیاط خلوت، مستعمره یا برده هیچ قدرتی نخواهیم شد؛ نه امروز، نه فردا و نه هرگز.»
وی افزود: «امروز انتخاب بین میهن یا مرگ نیست، بلکه میان استقلال و استعمار، میان بردگی و آزادی ملت‌هاست.»
رئیس‌جمهور ونزوئلا تهدیدهای دولت آمریکا علیه کاراکاس را بخشی از همان سیاست فشار دانست.
مادورو یادآور شد: «فرمانده ابدی، هوگو چاوز، ونزوئلا را در خط مقدم ساختن جهانی بدون امپراتوری‌های استعماری قرار داد؛ جهانی چندقطبی، متحد و مبتنی بر همکاری و صلح.»
او در پایان گفت: «ایالات متحده به جای آزادی واقعی، تنها جنگ، بدبختی و آشوب را به ملت‌ها تحمیل می‌کند.»

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره