نماد آخرین خبر

گرتا تونبرگ در زندان اسرائیل از تشنگی و هجوم حشرات رنج می‌برد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
گرتا تونبرگ در زندان اسرائیل از تشنگی و هجوم حشرات رنج می‌برد

ایسنا/ گرتا تونبرگ، فعال سوئدی که توسط مقامات رژیم صهیونیستی بازداشت شده است، گفت که در سلولی پر از ساس نگهداری می‌شود و به اندازه کافی غذا و آب دریافت نمی‌کند که باعث کم‌آبی بدنش شده است.

این خبر را روزنامه بریتانیایی گاردین با استناد به ایمیلی گزارش داد که وزارت امور خارجه سوئد از یک مقام رسمی که در زندان با تونبرگ ملاقات کرده بود، برای خانواده این فعال ارسال کرده بود.
در این ایمیل آمده است: نمایندگان سفارت توانستند با گرتا ملاقات کنند، او از کم‌آبی بدنش خبر داده بود. او اظهار داشت که آب و غذای کافی دریافت نمی‌کند. او همچنین متوجه بثوراتی روی بدنش شد که گمان می‌کند ناشی از ساس‌های متعدد موجود در سلول زندان باشد.
طبق این ایمیل، این فعال گزارش داده است که در زندان با او به شدت خشن رفتار شده و مجبورش کرده‌اند برای مدت طولانی روی سطوح سخت بنشیند.
طبق این ایمیل، یک فعال دیگر که در اراضی اشغالی بازداشت شده است، به سفارت کشورش اطلاع داده است که گرتا تونبرگ را در حالی که از او عکس گرفته می‌شد، مجبور به نگه داشتن پرچم کردند.
این مقام رسمی در پیام خود اشاره کرد که مقامات اسرائیلی از این فعال خواسته بودند سندی را امضا کند، اما او به دلیل عدم درک معنای آن، از امضای آن خودداری کرد.
پنجشنبه گذشته، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که ارتش اسرائیل بیش از ۴۰ کشتی و قایق شرکت‌کننده در ناوگان پایداری را توقیف کرده است. در این گزارش آمده است که صدها فعال شرکت‌کننده در این ناوگان برای اخراج بعدی از اراضی اشغالی به کشورهایشان، به بندر اشدود منتقل شده‌اند.
پیش از این، وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی ویدئویی از توقیف یکی از کشتی‌های ناوگان منتشر کرد که یک سرباز اسرائیلی را در کنار گرتا تونبرگ، فعال حامی فلسطین نشان می‌داد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره