نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

ده‌ها هزار هلندی خواستار پایان جنگ غزه و تحریم اشغالگران شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ ده‌ها هزار نفر از شهروندان هلندی با شرکت در تظاهرات گسترده خواستار پایان جنگ غزه شده و شعارهایی در حمایت از فلسطین مانند «فلسطین آزاد» و «نسل کشی را متوقف کنید»، سر دادند.

به گزارش الجزیره، سازمان دهندگان این تظاهرات که آن را تحت عنوان «خط قرمز» برگزار کردند از حضور حدود ۲۵۰ هزار نفر در این تظاهرات در شهر آمستردام خبر دادند که از دولت خود خواستند اقداماتی علیه اشغالگران انجام دهند.

با وجود هوای بارانی روز یکشنبه اما شرکت کنندگان در این تظاهرات ساعت‌ها پرچم فلسطین را برافراشته و خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند.

تجمعات این چنینی در ماه می و ژوئن گذشته در شهر لاهه برگزار شد که در آنها به ترتیب ۱۰۰ و ۱۵۰ هزار نفر شرکت کرده بودند.

در ماه آگوست (مرداد) گذشته پارلمان هلند برای تصویب تحریم‌های جدید علیه رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ در غزه با شکست مواجه شد که نتیجه آن استعفای وزیر خارجه این کشور بود.

برخلاف کشورهای اروپایی مانند فرانسه و بلژیک، دولت هلند هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره