نماد آخرین خبر

فرمانده شبه نظامیان دارفور به ارتکاب جنایات جنگی محکوم شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فرمانده شبه نظامیان دارفور به ارتکاب جنایات جنگی محکوم شد

ایرنا/ دیوان کیفری بین‌المللی «علی عبد الرحمن کُشیب» را به ارتکاب جنایات جنگی در منطقه دارفور در غرب سودان محکوم کرد.


به گزارش روسیا الیوم، دیوان کیفری بین‌المللی «علی محمد عبد الرحمن کُشیب» را در ۲۷ مورد اتهام مربوط به جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی، از جمله تجاوز، قتل و آزار و اذیت، محکوم کرد.
مجازات کشیب در مرحله‌ای بعد و پس از برگزاری دور جدیدی از جلسات استماع و دادرسی تعیین خواهد شد.
کُشیب نخستین رهبر یک گروه شبه‌نظامی است که تاکنون به اتهام ارتکاب جنایات در منطقه دارفور سودان در بیش از بیست سال پیش، تحت محاکمه قرار گرفته است.
این در حالی است که حکم بازداشت برخی از مقام‌های سودانی از سوی دیوان کیفری بین‌المللی از جمله حکمی که عمر البشیر، رئیس‌جمهور پیشین این کشور را به ارتکاب نسل‌کشی متهم می‌کند همچنان به قوت خود باقی است.
در تاریخ ۲۷ آوریل سال ۲۰۰۷ (۷ اردیبهشت ۱۳۸۶)، شعبه مقدماتی دیوان کیفری بین‌المللی پس از مطرح کردن اتهاماتی شامل ۵۰ مورد اتهام مرتبط با جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت علیه علی کشیب حکم بازداشت او را صادر کرد.
کشیب پس از صدور حکم بازداشت برای مدت طولانی از انظار پنهان بود، اما پس از گذشت سال‌ها و به‌ویژه پس از سقوط نظام عمر البشیر در سال ۲۰۱۹ و با تسلیم داوطلبانه خودش به دادگاه در سال ۲۰۲۰ همگان را شگفت‌زده کرد.
نام کشیب با تشکیل شماری از شبه‌نظامیان از قبایل عرب مرتبط است که به‌طور گسترده با عنوان «جنجوید» شناخته شدند. از برجسته‌ترین این قبایل می‌توان به الرزیقات، المسیریه و التعایشه اشاره کرد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره