نماد آخرین خبر

فیدان: اسرائیل از اقدامات تحریک‌آمیز در نوار غزه اجتناب کند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
فیدان: اسرائیل از اقدامات تحریک‌آمیز در نوار غزه اجتناب کند

ایسنا/وزیر خارجه ترکیه ابراز امیدواری کرد که اسرائیل با توجه به آتش بس در نوار غزه از اقدامات تحریک‌آمیز اجتناب کند و تحقق روند صلح ادامه پیدا کند.

 روز پنجشنبه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد اسرائیل و حماس به توافقی برای تحقق بخش نخست طرح صلح در نوار غزه دست پیدا کرده‌اند.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه در واکنش به آتش بس در نواز غزه گفت: «توافقی در مورد مرحله اول آتش‌بس در غزه حاصل شده است. روند آزادی اسرای صهیونیست باید ظرف ۷۲ ساعت آغاز شود. به خواست خدا، ارسال کمک‌های بشردوستانه به منطقه نیز آغاز خواهد شد. نکته اصلی این است که این روند ادامه یابد و اسرائیل دست به اقدامات تحریک‌آمیز نزند.»

در مرحله اول آتش بس، حماس اسرای صهیونیست را آزاد خواهد کرد و اسرائیل نیروهای خود را به خط مورد توافق عقب‌نشینی کرده و صدها اسیر فلسطینی را از زندان‌های اسرائیل آزاد خواهد کرد.

دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که اسرائیل توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست از غزه را تایید کرده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره