نماد آخرین خبر

آمریکا و ناتو خود را برای درگیری با روسیه آماده می‌کنند

منبع
تسنيم
بروزرسانی
آمریکا و ناتو خود را برای درگیری با روسیه آماده می‌کنند

تسنیم/نشریات آمریکایی با اذعان به افزایش قابل‌توجه توان رزمی ارتش روسیه در جریان مناقشه اوکراین، از مانورهای مشترک نیروهای ویژه ارتش آمریکا به همراه شرکای‌ خود در ناتو برای آماده شدن به منظور یک درگیری نظامی احتمالی با روسیه خبر دادند. 
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "نشنال اینترست" در تحلیلی نوشته است، واحدهای نیروهای ویژه ارتش ایالات متحده در حال انجام تمریناتی به منظور آمادگی برای یک درگیری احتمالی با روسیه هستند که در این تمرینات نظامیان ناتو نیز مشارکت دارند.

در این گزارش آمده است: «طی چند ماه گذشته نیروهای ویژه ارتش آمریکا موسوم به "کلاه‌سبزها" با واحدهای ویژه اروپایی همکاری کردند تا بطور مشترک برای یک درگیری احتمالی با روسیه آماده شوند. در جریان دو رزمایش جداگانه، نیروهای ویژه آمریکایی با همکاری یگان‌های عملیات ویژه لهستان و انگلیس مقابله با تهدیدات از جانب روسیه را تمرین کردند.»

بر اساس اطلاعات این نشریه، این رزمایش‌ها هم در خاک لهستان و هم در ایالت کلرادو در خاک ایالات متحده برگزار شده و نیروهای نظامی تمرین‌هایی را به منظور یورش، تصرف و نابودی اهداف احتمالی دشمن در شرایط مختلف انجام دادند.

در این رابطه، روزنامه "فایننشال تایمز" نیز گزارش داده که پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در حال بررسی امکان برگزاری رزمایش‌های نظامی مشترک در مناطق نزدیک به مرز با روسیه است. در چارچوب این تمرینات، عملیات نظامی در مناطق دورافتاده‌تر و کمتر محافظت‌شده تمرین خواهد شد.

روسیه  توانایی رزمی ارتش خود را به‌طور قابل توجهی ارتقا داده است

به گزارش نشریه آمریکایی "فارین افرز"، روسیه در جریان درگیری نظامی در اوکراین توانایی رزمی نیروهای مسلح خود را به‌طور چشمگیری بهبود بخشیده و توانمندی‌های نظامی خود را ارتقا داده است. در این مقاله آمده است: «روسیه  طی چند سال اخیر به ارتشی تبدیل شده که نه‌تنها قادر به سازگاری با شرایط در جریان درگیری فعال است، بلکه می‌تواند خود را برای نبردهای آینده با فناوری‌های پیشرفته نیز آماده کند.»

این مجله یادآور می‌شود که روسیه یک اکوسیستم پیچیده آموزشی ایجاد کرده که پایگاه تولیدات دفاعی، دانشگاه‌ها و نیروهای نظامی را در تمامی سطوح فرماندهی دربر می‌گیرد. این آموزش‌های تخصصی به روسیه امکان داده تا تاکتیک‌های جدیدی در میدان نبرد و همچنین سلاح‌های پیشرفته‌تری، از جمله پهپادها، توسعه دهد.

"فارین افرز" یادآوری می‌کند که با چنین پیشرفتی، تلفات آتی ارتش اوکراین آشکارتر خواهد بود، زیرا نیروهای مسلح این کشور با دشواری‌های جدی روبه‌رو شده و هدف حملات متعدد پهپادهای روسی قرار خواهند گرفت.

الکساندر سیرسکی، فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین چندی پیش اعتراف کرده بود که ارتش روسیه از لحاظ تجهیزات و نیروها سه‌برابر قدرتمندتر از ارتش اوکراین بوده و برتری نظامی خود را در محورهای اصلی عملیات نظامی نشان داده است. وی اشاره کرد که ماه آگوست برای نیروهای اوکراینی ماهی بسیار دشوار بود و شرایط در فصل پاییز و زمستان به مراتب سخت‌تر خواهد شد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه هفته گذشته تأکید کرد که آغاز عملیات ویژه نظامی تصمیمی درست و به‌موقع بود. به گفته وی، نیروهای مسلح این کشور در سال جاری حدود پنج هزار کیلومتر مربع از مناطق شرقی اوکراین را تحت کنترل خود درآوده‌اند و نقش تعیین‌کننده در این دستاورد بدون تردید متعلق به سربازان و افسران روس است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره