نماد آخرین خبر

تأیید حضور ترامپ در مراسم صلح تایلند و کامبوج از سوی وزیرخارجه مالزی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تأیید حضور ترامپ در مراسم صلح تایلند و کامبوج از سوی وزیرخارجه مالزی

ایرنا/وزیرخارجه مالزی اعلام کرد که دونالد ترامپ  رئیس‌جمهوری آمریکا در مراسم امضای توافق صلح بین تایلند و کامبوج که در حاشیه اجلاس آسیای جنوب‌شرقی (ASEAN) در اندونزی برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.

به گزارش کانال خبری آسیا، محمد حسن اعلام کرد که ترامپ در این مراسم که به زودی در اندونزی برگزار می‌شود، حضور خواهد داشت. وی در یک نشست مطبوعاتی به خبرنگاران گفت که رئیس‌جمهور آمریکا مشتاق است تا شاهد توافق صلح بین تایلند و کامبوج باشد.

او تصریح کرد: «مالزی و ایالات متحده به عنوان تسهیل‌کننده‌های این توافق عمل خواهند کرد تا یک آتش‌بس جامع‌تر بین دو کشور برقرار شود. این امر مستلزم آن است که تایلند و کامبوج مرزهای خود را از تجهیزات نظامی و مین‌ها پاکسازی کنند.»

محمد حسن افزود: «امیدواریم که هر دو طرف بتوانند این شرایط را محقق کنند تا در طول اجلاس ASEAN، بیانیه‌ای امضا شود که می‌توانیم آن را «بیانیه کوالالامپور» بنامیم. ما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که این دو کشور همسایه با یکدیگر صلح کنند و آتش‌بس را به اجرا بگذارند.»

وی گفت: حضور ترامپ در این مراسم می‌تواند به عنوان یک نشانه از تلاش‌های بین‌المللی برای ایجاد صلح در منطقه تلقی شود و به بهبود روابط بین تایلند و کامبوج کمک کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره