نماد آخرین خبر

آزاده فلسطینی؛ آزادی از اسارت ۳۴ ساله اما همچنان در حسرت دیدار مادر

منبع
تسنيم
بروزرسانی

تسنیم/ با وجود آزادی «حابس بیوض» آزاده فلسطینی از زندان های رژیم صهیونیستی پس از تحمل ۳۴ سال اسارت، صهیونیست ها علاوه بر تبعید وی به مصر، مانع از سفر کلیه اعضای خانواده وی به خارج از اراضی اشغالی برای دیدار با او شدند.

حابس اگرچه از پایان اسارتش شادمان است اما تاکید دارد که دوست داشت پس از آزادی بلافاصله راهی خانه شود و اعضای خانواده اش را دیدار و در آغوش بگیرد.
«امتیاز بیوض»، خواهر این آزاده فلسطینی با چشمانی اشکبار می‌گوید: گذرنامه ام را گرفتم و قصد سفر به قاهره را داشتم، گفتم اگر شده روی مژه‌هایم راه بروم خواهم رفت... چون دلم آتش گرفته، دیگر نمی‌توانم فراقش را تحمل کنم، من برادرم را می‌خواهم، دوست دارم با برادرم زندگی کنم، به خدا این حق من است.
با این حال «‌انتصار بیوض»، مادر این آزاده فلسطینی در گفتگو با تسنیم از اینکه فرزندش پس از سه دهه اسارت اکنون آزادی خود را حتی با طعم تلخ غربت بدست آورده، بسیار خوشحال است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره