نماد آخرین خبر

آزادی پسر قذافی با قرار وثیقه

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آزادی پسر قذافی با قرار وثیقه

ایرنا/هانیبال قذافی فرزند معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی پس از ۱۰ سال با قرار وثیقه از زندان لبنان آزاد شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی لبنان، برای آزادی هانیبال قذافی وثیقه‌ای به مبلغ ۸۹۳ هزار دلار تعیین و پرداخت شده است.

هانیبال قذافی ۴۹ ساله فرزند معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی از دسامبر ۲۰۱۵ به اتهام مخفی کردن اطلاعات مربوط به ربوده شدن امام موسی صدر و دو همراه وی دستگیر شد.

زاهر حماده قاضی تحقیق پرونده امام موسی صدر ۱۷ اکتبر (۲۵ مهرماه) حکم آزادی هانیبال قذافی را با قرار وثیقه‌ای به مبلغ ۱۱ میلیون دلار، صادر کرد.

این حکم با اعتراض وکلای مدافع قذافی به حدود ۹۰۰ هزار دلار کاهش یافت.

به گزارش ایرنا، امام موسی صدر در سال ۱۳۵۷ (۱۹۷۸) پس از سفر به لیبی به دلایل نامعلوم ناپدید شد و از آن پس، گزارش های ضد و نقیضی در مورد زنده بودن یا مرگ وی منتشر شده است به این معنی که از یک سو گزارش‌های متعددی از شهادت او حکایت دارد و برخی گزارش‌ها نیز حاکی از این است که وی در زندان‌های لیبی بوده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره