نماد آخرین خبر

طالبان: دست رژیم اسرائیل باید از فلسطین کوتاه شود

منبع
تسنيم
بروزرسانی
طالبان: دست رژیم اسرائیل باید از فلسطین کوتاه شود

تسنیم/ سخنگوی حکومت طالبان با محکوم‌کردن حملات رژیم صهیونیستی به غزه تأکید کرد که رژیم اسرائیل مسئول جنایات گسترده علیه غیرنظامیان است و باید دست این رژیم از فلسطین کوتاه شود.
به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان تاکید کرد که دست رژیم اسرائیل باید از فلسطین کوتاه شود، رژیم صهیونیستی مسئول «جنایات گسترده علیه غیرنظامیان» است و جامعه جهانی نیز باید هرچه سریع‌تر مانع ادامه «ظلم و تجاوز» در غزه شود.

مجاهد در گفتگو با صداوسیما با بیان اینکه «مردم فلسطین برحق هستند»، گفت مبارزه آنها برای آزادی «قابل حمایت» است و رژیم اسرائیل باید در محاکم بین‌المللی پاسخگو شود.

سخنگوی طالبان در ادامه، به چند موضوع مهم داخلی و منطقه‌ای نیز اشاره کرد. وی درباره حقابه هیرمند گفت کابل به معاهده هیرمند پایبند است و «اگر آب باشد، بدون تردید به ایران خواهد رسید»، اما خشکسالی‌های اخیر باعث کاهش ورود آب شده است.

در موضوع مهاجران افغان نیز، مجاهد از ایران به دلیل میزبانی طولانی‌مدت قدردانی کرد و گفت بازگشت مهاجران باید با هماهنگی دو کشور انجام شود تا خدمات ضروری برای آنان فراهم گردد.

سخنگوی حکومت طالبان همچنین بر تأمین امنیت مرزها و مقابله با قاچاق تأکید کرد و گفت همکاری مشترک میان دو کشور می‌تواند بسیاری از نگرانی‌ها را برطرف کند.

وی در خصوص پهپادهای آمریکایی، پرواز آنها را «نقض حاکمیت افغانستان» خواند و خواستار توقف فوری آن شد. به گفته مجاهد، امارت اسلامی خواهان روابط «متوازن و اقتصادمحور» با کشورهای جهان است، اما حضور هیچ نیروی خارجی در افغانستان پذیرفته نیست.

سخنگوی حکومت طالبان در ادامه گفت که داعش در افغانستان سرکوب شده و تهدیدی برای منطقه به شمار نمی‌رود. همچنین تأکید کرد طالبان اجازه فعالیت «هیچ گروه تهدیدزا علیه کشورهای همسایه» را نمی‌دهد.

ذبیح الله مجاهد درباره تنش اخیر با پاکستان نیز گفت افغانستان از تنش‌ها متأسف است و خواهان آتش‌بس پایدار است، اما تجاوز نظامی پاکستان را غیرقابل قبول می‌داند.

سخنگوی حکومت طالبان در پایان با اشاره به مشترکات فرهنگی و تاریخی میان ایران و افغانستان اظهار داشت روابط دو کشور باید بر پایه اعتماد متقابل تقویت شود و مسائل مهمی مانند مهاجرت، قاچاق و آب تنها از طریق گفتگو قابل حل است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره