نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

پلیس انگلیس یک عروسک را دستگیر کرد!

منبع
فارس
بروزرسانی

فارس/ پلیس بریتانیا در اقدامی عجیب، یک عروسک را که به عنوان مانکن لباس مورد استفاده قرار می‌گرفت، به جرم حمایت از فلسطین بازداشت کرد.

استفاده از عروسک‌ها برای به سُخره گرفتن اقدامات پلیس حالا پس از آمریکا به انگلیس هم سرایت کرده است.
یکی از حامیان فلسطین در اقدامی متفاوت با یک عروسک مانکن در تظاهرات علیه اسرائیل ظاهر شد. او تأکید می‌کرد که این عروسک مخالف نسل‌کشی است. 
در میان ناباوری، پلیس این عروسک را به دلیل حمایت از فلسطین دستگیر کرد! مردم حاضر برای زیر سوال بردن بیشتر پلیس، این شعار را تکرار می‌کردند که «مانکن را آزاد کنید.»

تمسخر پلیس انگلیس در شبکه‌های اجتماعی
کاربران مجازی با به تمسخر گرفتن این اقدام پلیس بریتانیا نوشته‌اند که از این به بعد با عروسک‌های بیشتری به این‌گونه تظاهرات‌ها خواهند رفت. آن‌ها این اقدام پلیس انگلیس را «بزرگترین جوک روی زمین» توصیف کرده‌اند. پیش‌تر در تظاهرات‌های اعتراضی در آمریکا هم مردم لباس عروسک‌های بادی را بر تن می‌کردند تا نشان دهند اهل خشونت نیستند و در عین حال خشونت پلیس را مضحک جلوه دهند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره