نماد آخرین خبر

نخست‌وزیر انگلیس: پنهان‌کاری در پرونده اپستین پذیرفتنی نیست

منبع
شفقنا
بروزرسانی
نخست‌وزیر انگلیس: پنهان‌کاری در پرونده اپستین پذیرفتنی نیست

شفقنا/  «کی‌یر استارمر»، نخست‌وزیر انگلیس، اعلام کرد هر فردی که اطلاعات مرتبط درباره پرونده‌های حساس در اختیار دارد، باید آماده ارائه آن باشد. این اظهارات در پی آن مطرح شد که اندرو ماونتباتن-ویندزور، عضو سابق خاندان سلطنتی، درخواست رسمی آمریکا برای ادای شهادت در پرونده «جفری اپستین» را نادیده گرفت.

به گزارش شفقنا؛ وبگاه القدس العربی نوشت: «به‌گزارش بی‌اِی مدیا، استارمر از پرداختن مستقیم به پرونده اندرو خودداری کرد، اما بر اصل کلی لزوم همکاری هر فرد مطلع با نهادهای مسئول تأکید نمود. هم‌زمان، قانون‌گذاران آمریکایی اندرو را به سکوت و پنهان شدن متهم کرده‌اند و می‌گویند او هنوز به درخواست کمیته نظارت مجلس نمایندگان برای انجام یک مصاحبه ضبط‌شده درباره رابطه طولانی‌مدتش با اپستین پاسخی نداده است».

فشارهای آمریکا بر اندرو

جفری اپستین، سرمایه‌دار محکوم به سوءاستفاده جنسی از کودکان، سال ۲۰۱۹ پیش از محاکمه و در حالی که با اتهام قاچاق جنسی روبه‌رو بود، در زندان نیویورک درگذشت. ارتباط اندرو با او سال‌هاست موجب جنجال سیاسی، رسانه‌ای و حقوقی در هر دو سوی اقیانوس اطلس شده است.

استارمر در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره اینکه آیا اندرو باید در این تحقیقات همکاری کند، گفت: «در مورد پرونده شخصی او اظهارنظر نمی‌کنم»، اما افزود که به‌عنوان یک اصل، «هرکس اطلاعات مرتبط دارد باید آن را ارائه دهد». او همچنین تأکید کرد تصمیم نهایی در این باره با خود اندرو است، اما موضع عمومی او روشن است: «اگر اطلاعات مرتبط داری، باید آماده ارائه آن باشی».

اندرو که در ابتدای ماه جاری از عناوین «شاهزاده» و «دوک یورک» محروم شده و به تصمیم برادرش شاه چارلز سوم از ساختار سلطنتی کنار گذاشته و به سطح یک شهروند عادی تنزل یافته است؛ اقدامی که به‌گفته کاخ سلطنتی به دلیل «خطاهای جدی در قضاوت» مرتبط با ارتباطش با اپستین انجام شد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره