نماد آخرین خبر

اعتراف جنجالی آمریکا: نفت ونزوئلا را می‌خواهیم

منبع
فارس
بروزرسانی
اعتراف جنجالی آمریکا: نفت ونزوئلا را می‌خواهیم

فارس/نماینده کنگره آمریکا می‌گوید که ونزوئلا برای شرکت‌های نفتی آمریکایی، یک فرصت طلایی محسوب می‌شود. این در حالی است که دونالد ترامپ تمامی اقدامات تهدیدآمیز خود علیه کاراکاس را به بهانه «مبارزه با مواد مخدر» توجیه می‌کند.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ نماینده کنگره آمریکا ماریا سالازار در مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز برای متقاعد کردن افکار عمومی آمریکا، از نیت واقعی واشنگتن برای حمله احتمالی به ونزوئلا پرده برداشت.
این سیاستمدار تأکید کرد که ورود شرکت‌های نفتی آمریکا به ونزوئلا بیش از یک تریلیون دلار فعالیت اقتصادی را در بر خواهد داشت.
ونزوئلا با داشتن بزرگ‌ترین ذخایر نفتی جهان، یکی از مناطق بااهمیت در جهان به شمار می‌رود. این کشور بیش از ۳۱۰ میلیارد بشکه ذخایر اثبات‌شده دارد و از این نظر بالاتر از عربستان سعودی و کانادا است. 
پیش‌تر نیز اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعتراف کرده بود که درگیری‌های ونزوئلا مستقیماً به جنگ بر سر نفت گره خورده است.
سالازار همچنین در ادامه گفته که شرکت‌های آمریکایی می‌توانند به ونزوئلا وارد شوند و تمام لوله‌کشی‌های نفت، دکل‌های نفتی و هر آنچه مربوط به شرکت‌های نفتی ونزوئلا یا صنعت نفت و مشتقات آن است را تعمیر و بازسازی کنند.»

🔹"آخرین خبر" در روبیکا

🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره