1. برگزیده
بین الملل

وزیر خارجه مصر مدعی انجام یک «عملیات بزرگ» توسط اسرائیل شد

منبع
انتخاب
بروزرسانی
وزیر خارجه مصر مدعی انجام یک «عملیات بزرگ» توسط اسرائیل شد

انتخاب/ بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر، در سفر این هفته خود به بیروت، هشدار جدی به مقامات لبنانی داده است - خلع سلاح فوری حزب‌الله و مذاکره با اسرائیل، در غیر این صورت اسرائیل قبل از پایان امسال عملیات بزرگی را در لبنان آغاز خواهد کرد که محدود به حملات هوایی نخواهد بود.
 
الاخبار نوشت:  طرف لبنانی از موضع عبدالعاطی که به جای حمایت از موضع بیروت، خواسته‌های اسرائیل را تکرار کرد، شگفت‌زده شد. این روزنامه گزارش داد که عبدالعاطی به نواف سلام، نخست‌وزیر و نبیه بری، رئیس پارلمان، هشدار داده است که «هیچ محدودیتی برای تشدید تنشی که اسرائیل ممکن است به آن متوسل شود، وجود ندارد» و تأکید کرده است که «نگرانی برای لبنان زیاد است و اوضاع می‌تواند به سرعت رو به وخامت بگذارد.»

در ضیافت شام با مقامات لبنانی، عبدالعاطی بر سه نکته اصلی تمرکز کرد: خلع سلاح کامل در جنوب رودخانه لیتانی، آغاز روند خلع سلاح در شمال لیتانی با تعهد به خودداری از هرگونه اقدام خصمانه علیه اسرائیل، و سپس ورود به مذاکرات مستقیم با اسرائیل در قاهره تحت نظارت عربستان سعودی و آمریکا. 

دیپلمات ارشد مصری اطمینان حاصل کرد که حاضران بتوانند صدای او را که با صدای بلند می‌گوید بشنوند: «من این موضوع را با مقامات اسرائیلی در میان گذاشتم و آنها به من اطلاع دادند که تصمیم گرفته‌اند حمله‌ای علیه لبنان انجام دهند که محدود به حملات هوایی نخواهد بود، بلکه شامل عملیات زمینی و هدف قرار دادن صدها مکان نیز می‌شود.»

 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره