نماد آخرین خبر

نتانیاهو: باید از افزایش بیش از حد قدرت نظامی مصر ممانعت کنیم

منبع
ايسنا
بروزرسانی
نتانیاهو: باید از افزایش بیش از حد قدرت نظامی مصر ممانعت کنیم

ایسنا/نخست وزیر رژیم صهیونیستی ضمن هشدار نسبت به افزایش توانمندی‌های ارتش مصر خواستار جلوگیری از «افزایش بیش از حد قدرت آن» شد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل در جلسه غیر علنی کمیته امور خارجه و امنیت وابسته به کنست(پارلمان رژیم صهیونیستی) اظهار داشت: «ارتش مصر در حال ساخت قدرت و توانمندی‌های خود بوده و این امر مستلزم کنترل و نظارت است.»

وی ادامه داد: «ما ارتباط خوبی با مصر داریم اما باید از افزایش بیش از حد قدرت نظامی آن جلوگیری کنیم.»

به گفته منابع، اظهارات نتانیاهو در چهارچوب بحث درباره حساسیت روابط با مصر مطرح شد.

روزنامه عبری اسرائیل هیوم نوشت: به رغم این تنش‌ها، اسرائیل و مصر توافق‌نامه گازی را به ارزش ۳۵ میلیارد دلار در دسامبر گذشته امضا کرده‌اند که بزرگترین قرارداد گازی در تاریخ رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود.

بنابراین گزارش، مصر و رژیم اسرائیل در ۲۶ مارس ۱۹۷۹ توافقنامه صلحی را بعد از پیمان کمپ دیوید میان دو طرف در سال ۱۹۷۸ در واشنگتن امضا کردند که از جمله مهمترین بندهای آن توقف وضعیت جنگی، عادی سازی روابط، خروج کامل نیروهای مسلح اسرائیلی و یهودیان از شبه جزیره سینا و غیر نظامی نگه داشتن این منطقه بود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره