نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

شمار شهدای حمله به غزه به 6 نفر رسید

منبع
تسنيم
بروزرسانی
شمار شهدای حمله به غزه به 6 نفر رسید

تسنیم/ شمار شهدای حمله هوایی شب گذشته رژیم صهیونیستی به محله الرمال در شهر غزه به 6 نفر افزایش یافت.

یک منبع در بیمارستان شفا در غزه امروز چهارشنبه اعلام کرد شمار شهدای حمله هوایی شب گذشته رژیم صهیونیستی به محله الرمال در شهر غزه به 6 نفر افزایش یافت.

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه حملات وحشیانه خود به نوار غزه، مناطق مسکونی این باریکه را هدف بمباران شدید قرار دادند.

هواپیماهای جنگی اسرائیل حومه رستوران «پالمیرا» واقع در غرب شهر غزه را به شدت بمباران کردند.

منابع بیمارستانی در نوار غزه از افزایش آمار شهدا و مجروحان در پی حملات هوایی سنگین ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی خبر دادند.

در پی بمباران محله مسکونی «الرمال» در غرب شهر غزه، دست‌کم 6 فلسطینی شهید و بیش از 20 نفر دیگر زخمی شدند.

با نقض مداوم آتش‌بس شمار شهدای غزه به 72 هزار و 803 نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار  غزه از افزایش آمار قربانیان جنگ نسل کشی که رژیم صهیونیستی از اکتبر 2023 همچنان علیه مردم فلسطین ادامه می ‌دهد، به 72 هزار و 803 شهید و زخمی‌ها به 172 هزار و 855 نفر خبر  داد.

در گزارش وزارت بهداشت فلسطین آمده است که از زمان برقراری آتش بس در یازدهم اکتبر 2025 (که رژیم صهیونیستی هرگز به آن پایبند نبوده) تاکنون، 906 شهروند در حمله اشغالگران صهیونیست شهید و 2747 نفر نیز زخمی شدند.

بر اساس این گزارش، طی این مدت، پیکرهای 781 شهید هم از زیر آوار بیرون آورده شده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره