1. برگزیده
بین الملل

واکنش ارمنستان به تفاهم ایران و آمریکا؛ یک تحول مهم

منبع
فارس
بروزرسانی
واکنش ارمنستان به تفاهم ایران و آمریکا؛ یک تحول مهم

فارس/ نخست‌وزیر ارمنستان نیکول پاشینیان با انتشار یک بیانیه درباره یادداشت تفاهم آمریکا و ایران، آن را «یک تحول مهم» خواند.

در حالی که واکنش‌های بین‌المللی به تفاهم‌نامه آمریکا و ایران ادامه دارد، پاشینیان هم در این باره بیانیه داد.دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، بامداد امروز درباره یادداشت تفاهم با آمریکا اعلام کرد که «بر اساس توافقات انجام شده، جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه‌ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافته و به علاوه، محاصره دریایی علیه ایران بلافاصله و به طور کامل خاتمه می‌یابد.»در ادامه بیانیه دبیرخانه آمده است: «امضای این یادداشت تفاهم در روز جمعه ۲۹ خرداد به طور رسمی انجام خواهد شد. مذاکرات برای توافق نهایی، به پس از اجرای تعهدات طرف مقابل وفق یادداشت تفاهم موکول خواهد شد. جمهوری اسلامی ایران از تلاش های جمهوری اسلامی پاکستان و دولت قطر قدردانی می‌کند.»

نخست‌وزیر ارمنستان در این باره گفت: «ما از توافق حاصل شده بین ایالات متحده و ایران استقبال می‌کنیم. ما از میانجیگری پاکستان، قطر، ترکیه و دیگران بسیار قدردانی می‌کنیم.» پاشینیان در پیام خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق) افزود: «ما امیدواریم که این تحول مهم راه را برای صلحی جامع و پایدار در سراسر خاورمیانه هموار کند.»

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره