مهر/ انگليس به بهانه آموزش ارتش اوکراين، بيش از 70 نفر از کارشناسان نظامي خود را به کي يف اعزام مي کند.
به گزارش اينديپندنت، ديويد کامرون، نخست وزير انگليس با اعلام اين مطلب گفت: نيروهاي نظامي انگليس در مناطق جنگي حضور نخواهند داشت و فعاليت هاي آنان محدود به پشت جبهه خواهد بود.
وي ارسال تسليحات نظامي به اوکراين را به طور کل اقدامي دور از ذهن ندانسته و تاکيد کرد: ما از اساس باور نداريم که براي حل اين بحران بايد متوسل به راه حل نظامي شد، بلکه بايد يک راه حل ديپلماتيک براي آن بيابيم.
ديويد کامرون در سخنانش اشاره دقيقي به شمار نيروهاي بريتانيايي اعزامي به اوکراين نکرده، اما آسوشيتدپرس تعداد اين نيروها را ۷۵ نفر گزارش کرده است.
اين مطلب پس از آن اعلام شد که ديروز سه شنبه وزراي خارجه فرانسه، آلمان، روسيه و اوکراين در شهر پاريس با يکديگر ديدار کردند. آنها در اين نشست توافق کردند که به دليل نقض مدام قرارداد آتش بس، بايد ماموريت ناظران بين المللي در مناطق جنگي تقويت شود.
طبق توافقي که پيشتر در شهر مينسک تنظيم شد، قرار بر آن بود تا جدايي طلبان و اعضاي ارتش اوکراين سلاح هاي خود را زمين گذاشته و آتش بس اعلام کنند.
با اين حال با تدوام حملات جدايي طلبان عليه نيروهاي ارتش اوکراين آتش بس عملا اجرايي نشد و دو طرف يکديگر را به نقض آتش بس متهم کردند.
از سوي ديگر طبق معاهده مينسک بر سر ايجاد منطقه اي حائل و نيز خروج کامل تسليحات نظامي سنگين از منطقه توافق حاصل شد اما اين بند از توافقنامه نيز در پي سرپيچي ارتش اوکراين و جدايي طلبان از انجام آن، عملا تا کنون اجرايي نشده است.
لوران فابيوس، وزير خارجه فرانسه گفته است که در نشست روز سه شنبه پاريس، وزراي خارجه کشورهاي اروپايي بر اجراي مفاد معاهده مينسک به ويژه بر سر تعهد به اجراي آتش بس و خروج تسليحات نظامي سنگين تأکيد کرده اند.
اوکراين و کشورهاي اروپايي دولت روسيه را متهم به حمايت از شورشيان جداييطلب در اوکراين ميکنند؛ اتهامي که مسکو تاکنون آن را تکذيب کرده است.