دفترچه خاطرات سفیر کشته شده آمریکا در بنغازی جنجالی شد
بروزرسانی
انتشار خبر کشف دفترچه خاطرات کريستوفر استيونز سفير آمريکا در ليبي که همراه سه همکارش در جريان اعتراضات خودجوش چند روز پيش مردم شهر بنغازي عليه فيلم ضداسلامي آمريکايي صهيونيستي کشته شد، سبب بروز يک جنجال سياسي و خبري در آمريکا شده است.
به گزارش ايرنا، وزارت امور خارجه آمريکا و شبکه تلويزيوني سي.ان.ن بر سر استفاده از متن خاطرات دفترچه خاطرات سفير کشته شده آمريکا در ليبي از سوي اين شبکه خبري، مقابل هم قرار گرفتند.
خبرگزاري رويترز روز يکشنبه گزارش داد که اين دفترچه توسط گروه خبري سي ان ان در ساختمان کنسولگري آمريکا در بنغازي کشف شد.
ˈفيليپه رينسˈ Philippe Reines سخنگوي وزارت امورخارجه آمريکا با انتقاد شديد از اين اقدام سي.ان.ان گفت: اين شبکه خبري با وجود مخالفت خانواده سفير از مطالب دفترچه خاطرات در گزارش هاي خبري خود استفاده کرده است.
سخنگوي وزارت امورخارجه آمريکا در ادامه انتقادهاي خود، افزود: افرادي ابتدا دفترچه خاطرات فردي را که همراه سه آمريکايي ديگر کشته شد، از محل برداشتند، خواندند، کپي و به همکاران خود ايميل کردند و زماني که بگونه کامل حس کنجکاوي ها ارضا شد، خانواده و مقامات را از وجود آن آگاه کردند.
سي.ان.ان نيز در پاسخ اعلام کرده است: نخست گزارشي مبني بر وجود اين دفترچه خاطرات دريافت نکرده، اما در نهايت احساس کرده اند، مواردي که نياز به گزارش کامل آن احساس مي شود، وجود دارد.
سي.ان.ان در بيانيه خود آورده است: حق همگان است بدانند، دريافته ايم که چندين منبع بيم و هشدارتهديد را پيش از شکل گيري اعتراضات در بنغازي اعلام کرده بودند و اکنون اين پرسش بوجود آمده که چرا از سفير و ديگر افراد آمريکايي محافظت بيشتري نشده است.
اين شبکه خبري علت خشم و حمله وزارت خارجه آمريکا از اين موضوع را مطرح شدن چنين پرسش ها و ابهام هايي در مرگ استيونز خوانده است.
سي.ان.ان دفترچه خاطرات سفير کشته شده آمريکا در ليبي را شامل هفت صفحه اعلام کرده و افزوده است: چهار روز براي دريافت اجازه استفاده از اين دفترچه توسط خانواده استيونز سپري شد، زيرا خواسته بودند پيش از انتشار، متن آن را مطالعه کنند