باشگاه خبرنگاران/ خبرگزاري آمريکايي بلومبرگ فاش کرد برزيل در تبعيت از سياستهاي کاخ سفيد، به دنبال قرار دادن نام حزبالله لبنان در فهرست گروههاي تروريستي است.
خبرگزاري بلومبرگ به نقل از سه نفر که ارتباط مستقيمي با اين پرونده دارند، اعلام کرد: مقامات برزيل در حال بررسي گزينههاي خود در خصوص پيشبرد اين مسأله هستند؛ بطوري که اين موضوع در بالاترين سطوح دولت برزيل مطرح شده، اما مورد حمايت همه اعضا قرار نگرفته است.
بلومبرگ همچنين به نقل از اين منابع که به دليل محرمانه بودن اين مسأله، نخواستند نامشان فاش شود اعلام کرد اجراي اين موضوع بخاطر خصوصياتي که قانون برزيل دارد، به سادگي قابل اجرا نيست.
از سوي ديگر، وزارت خارجه برزيل در تماس با اين خبرگزاري اعلام کرد اين کشور در حال بررسي قراردادن نام حزبالله در فهرست گروههاي تروريستي نيست و تصميمي هم براي تغيير وضعيت کنوني ندارد. دفتر رياست جمهوري برزيل، وزارت دادگستري و پليس فدرال اين کشور نيز از پاسخگويي در اين خصوص خودداري کردند.
تلاش رئيس جمهور برزيل براي تروريستي اعلام کردن حزبالله، بخشي از تلاشهاي دولت وي براي شکل دادن روابطي قويتر با دولت آمريکاست؛ همچنانکه «ادواردو» فرزند رئيس جمهور برزيل نيز که احتمال دارد به عنوان سفير برزيل در آمريکا انتخاب شود، پيشتر از اتخاذ موضعي قوي عليه حماس و حزب الله لبنان دفاع کرده بود.
بازار