فارس/ به دنبال خروج نيروهاي آمريکا از شمال سوريه، چند فروند بالگرد نظامي ارتش روسيه جايگزين نيروهاي آمريکايي در يک پايگاه مهم هوايي در شمال سوريه شدند.
رسانههاي روسيه سهشنبه گزارش دادند که سه بالگرد نظامي روسي در پايگاه هوايي «الطبقه» در سوريه که قبلا نيروهاي آمريکايي در آنجا حاضر بودند، مستقر شدهاند.
به نوشته «مسکو تايمز» نيروهاي دولتي سوريه هفته گذشته پس از خروج نيروهاي ائتلاف به رهبري آمريکا از اين پايگاه، کنترل آن را در دست گرفتند.
براساس فيلمهاي منتشر شده دو فروند بالگرد حمل و نقل نظامي «ام آي -8» و يک فروند بالگرد ام اي -35» در اين فرودگاه نظامي مستقر شدهاند.
روزنامه انگليسي «گاردين » سه شنبه گذشته در مطلبي درباره آخرين تحولات منطقه به ويژه پس از حمله ارتش ترکيه به شمال سوريه نوشت که نظاميان روسيه در حال گشتزني در مناطق ما بين معارضان سوريِ تحت حمايت ترکيه و ارتش سوريه در حوالي منبج هستند. (جزئيات بيشتر)
بر اساس اين گزارش، فرودگاه الطبقه يک مسير هوايي راهبردي است که شهرهاي اصلي سوريه در شمال اين کشور چون «حلب»، «ديرالزور» و «رقه» را به هم پيوند ميدهد. اينک اين فرودگاه نظامي توسط نيروهاي روس يا تحت حمايت اين کشور کنترل ميشود.
هفته گذشته يکي از مقامات پنتاگون اظهار داشته بود که آمريکا شهر «منبج» درشمال سوريه را به روسيه تحويل داده است.
در خبري مرتبط با سوريه، «سرگئي شويگو» وزير دفاع روسيه روز دوشنبه ابراز اميدواري کرد که آتشبس کنوني در شمال سوريه در نهايت به برقراري ثبات در اين کشور منجر شود.
بازار