فارس/ ارتش سوريه پنج پهپاد متجاوز را که قصد داشتند «پالايشگاه حمص» را هدف قرار دهند، هک کرد و آنها را به زمين نشاند.
خبرگزاري رسمي سوريه «سانا» گزارش کرد که ارتش سوريه امروز (يکشنبه)، پنج پهپاد متجاوز را که قصد داشتند «پالايشگاه حمص» (غرب شهر حمص مرکز سوريه) را هدف قرار دهند، هک کرد و آنها را به زمين نشاند.
تا بدين لحظه جزئيات بيشتري در خصوص اين اقدام منتشر نشده است.
برخي گزارشهاي خبري حاکي از آن است که اين حملات پهپادي در پاسخ به پيشرويهاي اخير ارتش در دو استان حلب و ادلب انجام شده است.
ديروز (شنبه) نيروهاي ارتش و مقاومت سوريه در ادامه موفقيتهاي اخير در عمليات استان حلب، دو روستا و يک مرکز علمي را در غرب استان آزاد کردند تا دامنه امن بزرگراه حلب - دمشق که هفته پيش آزاد شد، افزايش يابد.
نيروهاي ارتش سوريه همچنين ديروز با پاکسازي شهرک «معرة النعسان» بر پايگاه هوايي «تفتناز» که در کنترل ارتش ترکيه است، تسلط آتشباري پيدا کردند.
بازار