فارس/ وزارت خارجه سوريه ضمن محکوم کردن اقدام اروپا در تمديد تحريمها عليه خود، اين اقدام را «تبعيت خفتبار» از آمريکا توصيف کرد.
خبرگزاري رسمي سوريه (سانا) به نقل از منبعي در وزارت خارجه سوريه پنجشنبه شب گزارش داد که اقدامات تحميلي اتحاديه اروپا عليه دمشق مسئله جديدي نيست بلکه اين اتحاديه بعد از تصميم آمريکا مبني بر تمديد تحريمهاي خود عليه سوريه، دست به اقدام مشابه شده و اين تصميم نشان ميدهد که اروپا فاقد استقلال بوده و در تبعيت خفتبار از آمريکا به سر ميبرد.
وزارت خارجه سوريه گفته اين تصميم اروپا همچنين نشان ميدهد که بين اتحاديه اروپا و آمريکا در جنگ عليه سوريه شراکت بوده و تأکيدي است بر اين که آنها از گروههاي تروريستي حمايت نامحدود ميکنند. دمشق اروپا و آمريکا را مسئول خون ريخته شده شهروندان سوريه دانسته است.
سوريه تمديد تحريمهاي اروپا عليه خود را نقض آشکار سادهترين حقوق بشر و قوانين بينالمللي و جنايت عليه بشريت دانسته است. وزارت خارجه سوريه در اين بيانيه گفت: «تصميم اتحاديه اروپا (تمديد تحريمها) بار ديگر دروغ بودن مواضع و اظهارات مقامات اين اتحاديه در باره کاهش تحريمها به ويژه تحريمهاي مربوط به مقابله با ويروس کرونا را نشان داده و نفاق آنها را که ويژگي اصلي سياستهاي آنها برملا کرد.»
بازار