ايرنا/ رژيم صهيونيستي پس از برداشتن چندين گام براي نزديک شدن به سودان در راستاي عادي سازي روابط با کشورهاي عربي اين بار يک تيم پزشکي به خارطوم اعزام کرده است.
به گزارش شبکه ۱۳ تلويزيون رژيم صهيونيستي، هواپيماي کوچکي حامل يک تيم پزشکي براي درمان يک ديپلمات سوداني که در پشت پرده ايجاد روابط پنهاني بين دو طرف نقش داشته بود، در سودان به زمين نشست.
بر اساس اين گزارش، «نجوا قدحالدم» مشاور ارشد «عبدالفتاح البرهان» رئيس شوراي انتقالي روز چهارشنبه گذشته حدود ۲۴ ساعت پس از ورود تيم پزشکي رژيم صهيونيستي بر اثر اختلالات پيش آمده ناشي از بيماري کوويد-۱۹ جان باخت.
هواپيماي صهيونيستها قصد بازگرداندن اين ديپلمات سوداني به فلسطين اشغالي را داشت اما عمليات مخفي تل آويو با شکست مواجه ميشود.
براساس اين گزارش، درحالي که اسرائيل و سودان روابط ديپلماتيک با يکديگر ندارند قدحالدم روابط مخفيانه بين دو طرف را مديريت ميکرده است.
رژيم صهيونيستي قصد داشت تا اين پرواز بين تل آويو و خارطوم به صورت مخفيانه باقي بماند اما تارنماهاي رديابي پروازهاي بين المللي رد پرواز صهيونيستها که به ادعاي آنها حامل تجهيزات و دارو نيز بود، را زدند.
«بنيامين نتانياهو» نخست وزير رژيم صهيونيستي پيش از اعزام اين تيم پزشکي به سودان در صفحه توئيتر خود نوشت که با البرهان به صورت تلفني گفتگو کرده و عيد فطر را به وي تبريک گفته است.
فوريه گذشته (بهمن ۹۸) نتانياهو در سفري مخفيانه به اوگاندا با البرهان در مورد عادي سازي روابط با سودان گفتگو کرده بود که با اعتراض برخي مقامات دولت سودان و اعتراضات گسترده مردم اين کشور همراه شد.
بازار