فارس/ واکنش شديد برخي رسانههاي اجتماعي به پيامهاي تحريکآميز رئيسجمهور آمريکا، وي را مجبور کرده در جستوجوي روشهاي جديدي براي مخابره پيام خود باشد.
روزنامه گاردين در گزارشي نوشته واکنشهاي شديد رسانههاي اجتماعي به پيامهاي دونالد ترامپ، رئيسجمهور آمريکا، وي را مجبور کرده در جستوجوي روشهاي جديدي براي انتقال پيام خود باشد.
به نوشته وبگاه گاردين، رسانههاي اجتماعي توئيتر، فيسبوک، رِديت و ديگر رسانههاي مجازي عليه لفاظيهاي رئيسجمهور آمريکا اقدام کردهاند.
گاردين در ادامه نوشت، واکنش رسانههاي اجتماعي به پيامهاي ترامپ که وي را مجبور کرده روشهاي ديگري را براي انتقال پيام خود قبل از انتخابات رياستجمهوري در ماه نوامبر در نظر بگيرد، يک بد بياري بزرگ است.
چند هفته بعد از اينکه توئيتر به چندين پيام ترامپ به دليل داشتن محتواهاي تحريکآميز بر چسب زد و برخي از آنان را پنهان کرد، «بِرد پارسکيل»، مدير کمپين انتخاباتي ترامپ به اين شرکت هشدار داد.
پارسکيل در پيامي توئيتري در هشدار به اين رسانه مجازي نوشت: «هي توئيتر! روزهاي [عمر] تو معدود است.»
اما ظاهراً توئيتر در مورد هشدار وي به فکر نيفتاد و يک هفته بعد يک هشدار عمومي را به يکي از پيامهاي توئيتري ترامپ پيوست کرد و دليل آن را نقض سياستهاي اين رسانه اجتماعي در مورد رفتار سوء استفاده آميز دانست.
ترامپ در توئيتر درباره مسائلي چون رأيگيري از طريق پست و اعتراضات نژادپرستي اخير در آمريکا اظهار نظر کرده که موجب ايجاد بحث و جدل در اين باره شده است.
«اسنپچت» که خدمات ارسال و دريافت تصاوير مخصوص سکوي تلفن همراه را فراهم ميآورد ماه گذشته اعلام کرد ديگر مطالب ترامپ در صفحه اصلي اين رسانه موسوم به «Discover» نمايش نخواهد داد.
هفته گذشته نيز شبکه اجتماعي «توئيچ»، که خدمات اشتراکگذاري ويديو به صورت زنده را ارائه ميکند، حساب کاربري دونالد ترامپ را مسدود کرد.
سخنگوي اين شبکه اجتماعي به روزنامه «هيل» گفته بود دليل مسدود شدن حساب کاربري ترامپ نقض سياست اين شرکت و «رفتار نفرتانگيز» بوده است.
با وجود اينکه فيسبوک نيز به رئيسجمهور آمريکا بسيار آسان گرفته، اعلام کرده پستهايي که خشونت (مردم) را تحريک کنند و به دنبال سرکوب رأيدهندگان باشند را حذف خواهد کرد.
ترامپ دهم خرداد ماه دستور اجرايي لغو حمايت قانوني در پيگرد رسانههاي اجتماعي را امضا کرد. وي همچنين به وزير دادگستري اين کشور دستور داد تا قانون بازخواست رسانههاي اجتماعي را فعال کند.
اما اقدامات ترامپ مانعي براي تلاش رسانههاي اجتماعي در سرکوب سخنان نفرتانگيز وي ايجاد نکرد؛ بهرغم اينکه اين سخنان از سوي رئيسجمهور آمريکا مطرح شدند.
برخي از مشاوران و متحدان ترامپ اکنون به رسانه اجتماعي «پارلر» (Parler) ملحق شدهاند که گفته ميشود رقيب توئيتر است.
مدير شرکت پارلر نيز خبر داده که شمار کاربران در اين رسانه اجتماعي به سرعت به ۱.۵ ميليون نفر رسيد. اين در حالي است که فيسبوک ۱۷۵.۴ ميليون و توئيتر ۵۳.۵ ميليون کاربر آمريکايي دارد.
کمپين ترامپ به طور روز افزوني از اپليکيشنهاي گوشيهاي هوشمند استفاده ميکنند تا براي حاميان خود اخبار و سرگرمي را ارائه کنند.
مدير کمپين انتخاباتي ترامپ در مصاحبهاي با رويترز گفته: «ما هميشه در اين باره نگران بودهايم که توئيتر و فيسبوک [حسابهاي] ما را غيرفعال کنند. اين (روي آوردن به رسانههاي اجتماعي ديگر) به عنوان گزينه پشتيبان در نظر گرفته ميشود.»
اين در حالي است که ديگر رسانههاي اجتماعي به اندازه فيسبوک و توئيتر در دسترس نيستند.
بازار