فارس/ وزير دفاع ترکيه در ديدار با رئيسجمهور و وزير دفاع اوکراين گفت، کشورش از حق حاکميت اين کشور حمايت ميکند.
به نوشته روزنامه «يني شفق»، آکار در نشست خبري مشترک با «آندري تاران» وزير دفاع اوکراين گفت: «از حق حاکميت اوکراين و استفاده از راهحلهاي مسالمتآميز در اين زمينه دفاع کرده و خواهيم کرد».
آکار ضمن اشاره به روابط دوجانبه عميق ميان دو کشور گفت، آنکارا و کييف گامهاي مهمي را بهويژه در خصوص همکاريهاي دفاعي و امنيتي برداشتهاند.
وزير دفاع ترکيه در سفر به اوکراين با «ولوديمير زلنسکي» رئيسجمهور اين کشور نيز ديدار و گفتوکو کرد.
زلنسکي در حساب توئيتري خود درباره اين ديدار گفت: «از ترکيه و رجب طيب اردوغان [رئيس جمهور اين کشور] بابت حمايت از حق حاکميت اوکراين، کمک به مبارزه عليه ويروس کرونا و جبران خسارات ناشي از سيل قدرداني ميکنم».
آمريکا و اتحاديه اروپا از سال ۲۰۱۴ به دنبال بحران اوکراين و همهپرسي الحاق شبه جزيره کريمه به روسيه، مسکو را به مداخله جويي در اوکراين متهم و عليه اين کشور تحريمهايي وضع کردند. سخنگوي رئيسجمهور روسيه نيز به تازگي گفت که در حال حاضر هيچ نشانهاي مبني بر احتمال رفع تحريمهاي کشورهاي غربي عليه مسکو ديده نميشود.
ترکيه بهعنوان يکي از شرکاي «پيمان آتلانتيک شمالي» (ناتو) در تلاش است از يک سو سياستهاي خود را با کشورهاي عضو اين پيمان همسو نگه دارد و از سوي ديگر اتحاد با روسيه را نيز حفظ کند.
آنکارا از يک سو سامانه موشکي «اس ۴۰۰» را از روسيه خريداري کرده و از سوي ديگر در برنامه توليد قطعات جنگنده «اف-۳۵» مشارکت دارد.
بازار