شی انفجار بیروت را به همتای لبنانی تسلیت گفت

ايرنا/ «شي جين پينگ» رييس جمهوري چين با ارسال پيامي به «ميشل عون» رئيس جمهوري لبنان، کشته و مجروح شدن صدها نفر در انفجار روز گذشته بيروت را تسليت گفت.
به گزارش وزارت خارجه چين، «شي جين پينگ» در اين پيام ضمن اظهار همدردي با دولت و ملت لبنان، آمادگي کشورش براي کمک به لبنان را اعلام کرده است.
«وانگ ون بين» سخنگوي وزارت خارجه چين نيز عصر امروز چهارشنبه ضمن تسليت به قربانيان انفجار روز گذشته بيروت اعلام کرد: پکن ضمن ابراز نگراني از اين انفجار، آماده به کمک به لبنان است.
در پي وقوع آتشسوزي گسترده عصر سهشنبه در يکي از انبارهاي مواد محترقه واقع در بندر بيروت، انفجار مهيبي در انبارهاي مجاور حاوي نيترات آمونيوم رخ داد بر اساس آخرين آمار، اين انفجار تاکنون ۱۰۰ کشته و بيش از پنج هزار زخمي بر جاي گذاشته است.
کشورهاي مختلف جهان روز چهارشنبه با صدور پيام هايي با مردم و دولت لبنان در ارتباط با وقوع اين انفجار ابراز همدردي و آمادگي خود را براي کمک به اين کشور اعلام کردند.
«حسان دياب» نخست وزير لبنان سهشنبه شب در پي وقوع انفجار در بندر بيروت و کشته و زخمي شدن شماري از شهروندان لبناني روز چهارشنبه را عزاي عمومي در کشور اعلام کرد.
در همين حال بيمارستان هاي لبنان از مردم درخواست کردند که براي اهداي خون به مراکز بيمارستاني مراجعه کنند.