نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

واکنش لندن به انفجار لبنان

منبع
فارس
بروزرسانی
واکنش لندن به انفجار لبنان

فارس/ «نيک گيب»، وزير آموزش انگليس روز چهار‌شنبه در مصاحبه‌اي با شبکه «اسکاي» گفت هنوز زود است درباره علت انفجار مهيب بندر بيروت گمانه‌زني کنيم.

بر خلاف اظهارنظر زود‌هنگام رئيس‌جمهور آمريکا درباره انفجار مهيب در بيروت، وزير آموزش انگليس گفته هنوز زود است درباره علت اين انفجار گمانه‌زني کنيم.
«نيک گيب»، وزير آموزش انگليس روز چهار‌شنبه در مصاحبه‌اي با شبکه «اسکاي» گفت هنوز زود است درباره علت انفجار مهيب بندر بيروت گمانه‌زني کنيم.
به نوشته خبر‌گزاري رويترز، وي در پاسخ به اين سؤال که پيش‌بيني‌ها در مورد علت اين حادثه چيست، گفت: «مقامات لبنان قطعاً در حال بررسي علت اين فاجعه هستند و قبل از اينکه نتايج اين بررسي به ما برسد، زود است به گمانه‌زني بپردازيم.»
وزير آموزش انگليس همچنين در اين مصاحبه گفت که دولت بريتانيا در حال مذاکره است که چه کمک‌هاي مالي و فني را مي‌تواند به لبنان ارائه کند.
گيب در حالي درباره گمانه‌زني در مورد حادثه انفجار مهيب در بيرون اظهار نظر کرد که روز گذشته دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور آمريکا در نشست خبري گفته بود که به نظر مي‌رسد اين انفجار ناشي از يک حمله وحشتناک باشد.
رئيس جمهور آمريکا اضافه کرده بود که سران نظامي آمريکا ارزيابي کرده‌اند که به نظر مي‌رسد انفجارهاي بيروت ناشي از يک حمله يا يک بمب باشد.
اين در حالي است که سه منبع مطلع در وزارت دفاع آمريکا به شبکه سي‌ان‌ان گفته‌اند که ارتش آمريکا هيچ شواهد و مدارکي ندارد که نشان دهد اين انفجار ناشي از يک حمله بوده باشد.
انفجار مهيب عصر روز سه‌شنبه در بندر بيروت ناشي از منفجر شدن همزمان مقاير زيادي از مواد آتش‌زا بوده و به گفته شاهدان عيني، ابتدا انفجار کوچک بوده و سپس انفجاري شديد رخ داده است.
در پي اين انفجار تاکنون مرگ بيش از يکصد نفر تاييد شده و بيش از ۴۰۰۰ نفر نيز مجروح شده‌اند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar