نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

بشار اسد: آمریکا به تروریسم وابسته است

منبع
مهر
بروزرسانی
بشار اسد: آمریکا به تروریسم وابسته است

مهر/ رئيس جمهور سوريه طي سخنراني خود در برابر پارلمان اين کشور، گفت که آمريکا رابطه محکمي با تروريسم دارد و نمي‌تواند از آن بي‌نياز شود.

 «بشار اسد»، رئيس جمهور سوريه در جلسه افتتاحيه سومين دور از مجلس الشعب (پارلمان)، درباره شرايط اين کشور، تحريم‌هاي آمريکا عليه سوريه و تحولات منطقه سخنراني کرد.
او که قرار بود بعد از ظهر امروز چهارشنبه در برابر نمايندگان جديد پارلمان سخنراني کند، به دليل کاهش فشار خون، مجبور شده بود، سخنراني خود را براي ساعاتي به تعويق بياندازد.
او با بيان اينکه مردم سوريه در مواجه با رسانه‌ها و ابزارهاي غول‌پيکر در دوران جنگ، «آگاهي بي‌سابقه‌اي» از خود نشان دادند، اظهار داشت که اين جنگ باعث نشده و نخواهد شد دولت به وظايف و مسئوليت‌هاي خود عمل نکند.
بشار اسد انتخابات پارلماني اخير را با توجه به شرايط کرونايي اين کشور «متفاوت» دانست و گفت که به رغم اين شرايط، رقابت و تحرکات ملي در صحنه انتخابات حضور داشت. او موفقيت پارلمان را در گرو داشتن ارتباط قوي با مردم و قوه مجريه دانست.

رئيس جمهور سوريه به تحريم‌هاي آمريکا عليه سوريه موسوم به «قانون سزار» نيز اشاره کرد و گفت که اين تحريم‌ها جدا از اقدامات آمريکا عليه سوريه نبوده و واشنگتن هرگاه در جايي به اهداف خود نرسيده به تحريم متوسل شده است.

آمريکا به تروريسم وابسته و بدان نياز دارد
او گفت که آمريکا به تروريست‌ها در منطقه از جمله داعش در منطقه نياز دارد و و تحريم‌هاي آن در واقع، اعلام حمايت از تروريست‌هاست. بشار اسد گفت: «هرگاه تروريست‌ها در مأموريت محوّله خود شکست خوردند، آمريکا به تشديد اقدامات و تنش متوسل شده است».
رئيس جمهور سوريه در بخشي از سخنان خود به حملات و تجاوزات هوايي اخير رژيم صهيونيستي به برخي از مناطق سوريه اشاره کرد و گفت که همه اين اقدامات در راستاي حمايت از تروريسم است، به عنوان مثال در حملات هوايي به ديرالزور، اسرائيلي‌ها خواستند تحرکات عناصر داعش را در اين استان تسهيل کنند.
او پاسخ عملي و مناسب به محاصره اقتصادي سوريه از سوي ايالات متحده آمريکا را افزايش توليد و خوداکتفايي دانست و گفت که هر کسي که اندک مقداري «ملي‌گرايي» دارد، نبايد به راه‌حل‌هاي شکست و  و تسليم تن دهد.

اسد: همانگونه که از ارتش حمايت کرديم بايد از پول ملي نيز حمايت کرد
رئيس جمهور سوريه به تأثيرات تحريم‌هاي اقتصادي آمريکا عليه سوريه اشاره کرد و اظهار داشت که اين تحريم‌هات برخلاف ادعاي مقامات واشنگتن، به مردم سوريه بيشترين آسيب را وارد کرده است.
او گفت که در جنگ عليه تروريسم همانگونه که در کنار ارتش ايستاديم و توانستيم دستاوردهاي خوبي به دست بياوريم، حمايت از پول ملي نيز مي‌تواند باعث تقويت ارزش آن شود. اسد گفت که طرح حمايتي دولت از لير سوريه قديمي نيست ولي به دليل اينکه اين طرح، بخشي از نقشه جنگ است، نمي‌توان وارد جزئيات و تفاصيل آن شد.

براي مقابله با فساد، چوبه دار نياز نيست
رئيس جمهور سوريه در مورد تلاش‌ها براي مقابله با فساد در اين کشور نيز گفت که مقابله با اين مسئله، نياز به قانون دارد و قانون هم با سند و دليل مي‌تواند به فساد‌زدايي کند. او گفت: «هرگز براي مقابله با فساد، چوبه‌دار نصب نخواهد شد، بلکه بايد قوانين را اصلاح کرد و مقابله عملي با فساد، ضروري است.

تشخيص دشمن صهيونيستي از ترکيه‌ اخواني سخت شده است.
بشار اسد در ادامه از اقدامات ترکيه در سوريه انتقاد کرد و گفت که اقدامات ترکيه همانند رژيم صهيونييستي است و حتي در برخي موارد، سخت است که بين «دشمن صهيونيست» و «ترکيه اخوانچي» تمايز قائل شد.
او گفت هنگامي که دولت و ارتش سوريه وارد نبرد مي‌شود بين تروريست داخلي يا خارجي و يا صهيونيستي و آمريکايي فرق قائل نمي‌شود.
رئيس جمهور سوريه از اقدامات ايران و روسيه به عنوان دوستان اين کشور در طول جنگ با تروريسم تقدير کرد: « به رغم تلاش‌ها و اقدامات صادقانه دوستان ما در ايران و سوريه براي پيشبرد ابتکارعمل‌ها، آمريکا به لطف نماينده‌اش، ترکيه و نمايندگان اين دو کشور در  گفت‌وگوها[ي سوريه]، هرگونه ابتکار عمل و طرح را به "چرنديات سياسي" تبديل کرده‌اند. با اين حال ما همچنان به گفت‌وگو و فرآيند سياسي اعتقاد داريم».
بشار اسد رژيم صهيونيستي را اصل و خواستگاه تروريسم خواند و گفت که فلسطين هماره مسئله مهم و اصلي سياسي خارجي سوريه خواهد بود.

جولان، متعلق به سوريه است
رئيس جمهور سوريه، جولان اشغالي سوريه بخش جدايي ناپذير خاک سوريه دانست و گفت که تصميم يک «رژيم اشغالگر غيرقانوني» در الحاق آن به قلمرو خود، نمي‌توان آن را جدا کرده و وضعيت آن را تغيير دهد. او همچنين بر سوريه در بازگرداندن اين منطقه به حاکميت اين کشور تأکيد کرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره