کاراکاس بیانیه مشترک اتحادیه اروپا-آمریکا را "مضحک" خواند

ايسنا/ وزير خارجه ونزوئلا گفت، بيانيه مشترک از سوي گروهي از کشورهاي نگران شامل آمريکا و اتحاديه اروپا در تاکيد به کاراکاس براي ايجاد يک دولت انتقالي، "پوچ و مضحک" و ديکته شده از سوي واشنگتن است.
به نقل از خبرگزاري اسپوتنيک، خورخه آريزا، وزير خارجه ونزوئلا گفت: وزير خارجه آمريکا مايک پامپئو به گروهي از کشورهاي اقماري دستور داد تا يک بيانيه مداخله جويانه مضحک و پوچ را امضا کنند که از سوي اليوت آبرامز، قانونگذار آمريکايي و با هدف خرابکاري در انتخابات پارلماني در ونزوئلا تدوين شده است. آنها به دموکراسي اعتقادي ندارند.
ونزوئلا از يکسري بحرانهاي سياسي از سال گذشته ميلادي آسيب ديده و درگير آنهاست، وقتي که خوآن گوآيدو، رهبري اپوزيسيون اين کشور مجمع ملي ونزوئلا را در دست گرفت و خود را رئيس جمهوري موقت خواند تا نيکولاس مادورو، رئيس جمهوري اين کشور را از قدرت به زير بکشد.
اوايل روز جمعه، آمريکا، کشورهاي اتحاديه اروپا و گروه ليما در بيانيهاي مشترک اعلام کردند که اگر ونزوئلا يک دولت انتقالي جامع تشکيل دهد، لغو احتمالي تحريمها را رسيدگي ميکنند.
گروه ليما در ۲۰۱۷ و با حضور آرژانتين، کانادا، برزيل، شيلي، کلمبيا، کاستاريکا، گوآتمالا، هندوراس، مکزيک، پاناما، پاراگوئه، پرو، گويان، سن لوسيا، بوليوي و هائيتي تشکيل شد.


















