خشم ترامپ از رئیس FBI احتمال اخراج او را قوت بخشید

فارس/ امتناع رئيس افبيآي از تروريستي خواندن گروه آنتيفا و تأکيد بر تلاش روسيه براي مداخله در انتخابات رياست جمهوري آمريکا، خشم رئيسجمهور اين کشور را برانگيخت.
اظهارات «کريستوفر ري» رئيس اداره تحقيقات فدرال آمريکا (افبيآي) در کنگره آمريکا خشم «دونالد ترامپ» رئيس جمهور آمريکا را برانگيخته و او را در معرض اخراج از سمتش قرار داد.
به نوشته روزنامه «اينديپندنت»، ري روز پنجشنبه با حضور در کميته امنيت ملي مجلس نمايندگان آمريکا گفت: «ما آنتيفا را بيشتر يک ايدئولوژي يا يک جنبش ميدانيم تا يک سازمان».
اين در حالي است که ترامپ همواره اين گروه را که بخشي از اعتراضات ضدنژادپرستي در آمريکا را رهبري ميکند، تروريستي اعلام کرده است.
ترامپ روز جمعه به وقت محلي در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات ري گفت: «آنتيفا گروه بدي است و آنها جنايتکار و هرجومرجطلب هستند. آنها آشوبگرند، آنها غارتگر و شورشي هستند».
رئيس جمهور آمريکا افزود: «وقتي که مردي اين را نميگويد مرا آزار ميدهد. متعجبم چرا اينها را نميگويد».
هنگامي که از ترامپ پرسيده شد آيا قصد اخراج ري را دارد پاسخ داد: «گزينههاي بسيار مختلفي را در دست بررسي داريم. ديروز از جوابهاي او خوشم نيامد. مطمئن نيستم خودش هم خوشش آمده باشد. مطمئنم که احتمالاً با من موافق است که آنتيفا بد است، واقعاً بد».
اعتراضات عليه خشونت پليس و ضدنژادپرستي بعد از قتل «جورج فلويد»، يک سياهپوست آمريکايي در شهر مينياپوليس برپا شد و اقدام پليس در کشتن چند سياهپوست ديگر در شهرهاي ديگر آمريکا به اين اعتراضات دامن زد.
عليرغم تشديد اعتراضات عليه نژادپرستي در آمريکا، ترامپ با شورشي و غارتگر توصيف کردن معترضان به نژادپرستي و خشونت پليس آمريکا، بارها آنها را به سرکوب توسط نيروهاي ويژه و گارد ملي تهديد کرده است.
ترامپ همچنين اظهارات رئيس افبيآي درخصوص «تلاش بسيار فعالانه» روسيه براي مداخله در انتخابات رياست جمهوري سال جاري آمريکا را مورد انتقاد قرار داد.
رئيس جمهور آمريکا در اين باره گفت: «مشکل بزرگ چين است. ممکن است ديگراني هم باشند و من هيچکدام را مستثني نميکنم اما مشکل بزرگ چين است و چرا او (ري) نميخواهد اين را بگويد. اين قطعاً مرا آزار ميدهد».