نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

هاآرتص: حزب گانتز ائتلاف کابینه با نتانیاهو را می‌شکند

منبع
فارس
بروزرسانی
هاآرتص: حزب گانتز ائتلاف کابینه با نتانیاهو را می‌شکند

فارس/ منابعي در حزب وزير جنگ رژيم صهيونيستي مي‌گويند اين حزب حاضر است براي ممانعت از تشکيل کميته‌اي جديد در کابينه، توافق ائتلاف با ليکود را بشکند.

روزنامه «هاآرتص» چاپ فلسطين اشغالي بامداد يکشنبه گزارش داد که حزب «آبي‌وسفيد» به رياست «بني گانتز» وزير جنگ رژيم صهيونيستي و نخست‌وزير آتي در توافق چرخشي با حزب ليکود، قصد دارد مانع تشکيل کميته جديدي شود که پروتکل‌ها براي انتصاب مسئولان ارشد در خدمات مدني را تعيين مي‌کند.

بر اين اساس، منابع ارشد در حزب آبي‌وسفيد به اين روزنامه گفتند که اين حزب با تشکيل اين کميته موافقت نخواهد کرد و در صورت نياز توافق ائتلاف کابينه با ليکود به رياست «بنيامين نتانياهو» نخست‌وزير اين رژيم را مي‌شکند.

اين منبع با بيان اينکه حتي اگر مخالفت با کميته جديد نقض مفاد توافق با ليکود باشد، اين کار را مي‌کنند، توضيح داد: «تلاش ليکود براي سياسي کردن موضوع انتصاب مقامات ارشد در اسرائيل بايد همين امروز پايان يابد».

پيش از اين، «يائير لاپيد» رئيس حزب يش‌عتيد و رهبر احزاب اپوزيسيون در کنست گفته بود لازم است بعد از پايان بحران شيوع ويروس کرونا در فلسطين اشغالي، کابينه نتانياهو را سرنگون کنند.

لاپيد پيشتر نيز با نامشروع و غيرقانوني خواندن نخست‌وزيري نتانياهو، گفته بود او خطري است که اسرائيل را تهديد مي‌کند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره