موضع پوتین در صورت انتخاب ترامپ با بایدن

تسنيم/ سخنگوي کرملين اين نظريه را رد کرد که مسکو از حضور ترامپ در کاخ سفيد "رضايت بيشتري" دارد و گفت: ولاديمير پوتين علاقه مند به بهبود روابط با آمريکاست و با هر رئيس جمهور منتخبي در اين کشور کار کرده و خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاري «نووستي»، "ديميتري پسکوف" سخنگوي دفتر رياست جمهوري فدراسيون روسيه اين نظريه که مسکو از دونالد ترامپ به عنوان رئيس جمهور آينده ايالات متحده "رضايت بيشتري" خواهد داشت را رد کرده و اطمينان داد که فدراسيون روسيه به هر رئيس جمهوري در آمريکا که به طور جدي درباره گفتوگو با مسکو فکر کند، علاقه مند است.
پسکوف شب گذشته (پنجشنبه) در مصاحبه با برنامه سياسي «بازي بزرگ» از شبکه اول تلويزيون روسيه، در پاسخ به سئوالي در اين باره، به سخنان ولاديمير پوتين، رئيس جمهوري روسيه اشاره کرد که مسکو با هر رئيس جمهوري که توسط آمريکاييها انتخاب شود و به طور قانوني صندلي دفتر بيضي کاخ سفيد را بدست آورد، کار کرده و خواهد کرد.
سخنگوي کرملين تأکيد کرد: «در اين رابطه، اشتباه است اگر بگوييم به عنوان مثال ، ما از وجود ترامپ در کاخ سفيد رضايت بيشتري داريم. در طول سالهاي رياست جمهوري ترامپ، تعداد زيادي از تحريمهاي ضدروسي به تصويب رسيده و اقدامات غيردوستانه بسياري در دوره رياست جمهوري وي برداشته شد و انواع مظاهر روسي هراسي، گسترش يافته است. البته ، ما به هر رئيس جمهوري در ايالات متحده علاقه منديم که در چارچوب روابط دو جانبه روسيه و آمريکا، فقط به نفع اين کشور نباشد. بطور کلي، ولاديمير پوتين علاقه مند به بهبود روابط با ايالات متحده است و با هر رئيس جمهور منتخبي در اين کشور کار خواهد کرد.»
هيچ کشوري در جهان امروز نميتواند ادعاي ابرقدرتي داشته باشد
ديميتري پسکوف ابراز عقيده کرد: «هيچ کشوري در جهان عصر حاضر، نميتواند ادعاي ايفاي نقش ابرقدرتي را داشته باشد جهاني است. نه فدراسيون روسيه، نه ايالات متحده آمريکا و نه هيچ کشور ديگري قادر به انجام اين کار نيست. اگر از لحاظ توان اقتصادي نگاه کنيم، ايالات متحده وضعيت متفاوتي داشته و تأثير متفاوتي بر روند امور جهاني دارد. اما در غير اين صورت، کشورهاي باشگاه هستهاي و کشورهايي که داراي توان بالقوه بيشتري بوده و کشورهايي هستند که از لحاظ ثبات راهبردي مسئوليت پذيري بيشتري دارند، داراي برتري يکساني هستند.
سخنگوي کرملين همچنين يادآور شد که ولاديمير پوتين در رويکرد به سمت مرزهاي جنوبي، شمالي و شرق و ساير کشورها، بسيار واقع بينانه عمل ميکند. وي با اشاره به اينکه بين روسيه و ترکيه اختلافاتي وجود دارد، ولي آنها به اندازه اين اختلافات با ايالات متحده نيست و دو کشور توان بالقوه همکاري زيادي دارند، اين واقعيت را مورد توجه قرار داد که روسيه و ترکيه داراي عميقترين توان بالقوه براي توسعه همکاريهاي تجاري، اقتصادي و سرمايه گذاري هستند، که به کاهش تأثير منفي اختلافات کمک مي کند.
پسکوف همچنين يادآور شد، با اين وجود، ترکيه و روسيه تجربه همکاري مشترکي در خصوص مسائل مهم و فوري بين المللي در نقاط حساس را دارند و اکنون نيز اقدامات خود در سوريه را هماهنگ کرده و تعامل موثري در اين زمينه دارند.