نماد آخرین خبر

اتحادیه اروپا اعمال تحریم علیه ترکیه را به ماه دسامبر موکول کرد

منبع
مهر
بروزرسانی
اتحادیه اروپا اعمال تحریم علیه ترکیه را به ماه دسامبر موکول کرد

مهر/ «شارل ميشل»مي گويد که اتحاديه اروپا ديگر قصد ندارد از آنچه «اقدامات تحريک‌آميز» ترکيه خوانده شد، چشم‌پوشي کند و بزودي اين کشور را تحريم‌ خواهد کرد.

به گزارش يورو نيوز، شارل ميشل، رئيس شوراي اروپا در پايان جلسه سران کشورهاي عضو که به صورت مجازي برگزار شد با بيان اين خبر گفت که اعضا تصميم گرفتند که هرگونه تصميم براي اعمال تحريم‌ها ضد ترکيه را به نشست سران ماه دسامبر موکول کنند.
وي همچنين گفت که رهبران اروپايي اقدامات تحريک‌آميز و اظهارات مقام‌هاي اين کشور را در خصوص رويدادها و تنش‌هاي اخير «غيرقابل قبول» تلقي کردند.
جدا از تحرکات آنکارا در شمال سوريه و حضور نظامي در ليبي، بحران مهاجرت، مناقشه شرق مديترانه، نقش غيرمستقيم در جنگ قره‌باغ و نيز اظهارات تند رئيس جمهوري ترکيه ضد همتاي فرانسوي خود در ارتباط با مبارزه با اسلام‌گرايي و ماجراي انتشار کاريکاتورهاي موهن به ساحت پيامبر اسلام در اين کشور از جمله موضوعات اصلي تنش‌زا ميان آنکارا و رهبران اروپايي به شمار مي‌آيد.
شارل ميشل که در پايان نشست مجازي سران اروپا در يک کنفرانس خبري سخن مي‌گفت در بخش ديگري از اظهارات خود تاکيد کرد: «ما اقدامات يکجانيه اخير (ترکيه را) در شرق مديترانه و اظهارات تحريک آميز را به عنوان رويکردي غيرقابل قبول محکوم مي‌کنيم.»
فرانسه از جمله کشورهايي است که اصرار دارد ترکيه به دليل «اقدامات تحريک آميز» و حملات لفظي رئيس جمهوري‌اش از سوي اتحاديه اروپا مجازات شود.
اردوغان به تازگي با طرح انتقادهايي تند و بي‌سابقه به امانوئل ماکرون به دليل دفاع و حمايت از انتشار کاريکاتورهاي ضد اسلامي توسط نشريه شارلي ابدو تاخته و وي را به اسلام‌هراسي متهم کرده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره