ملانیا چه خواهد کرد؟

ايسنا/ ملانيا را زني متين، متعادل و خويشتندار ميبينند که از خلوتنشيني خرسند است. اما اينکه با شنيدن خبر شکست دونالد ترامپ چه خواهد کرد، موضوعي است که مورد گمانهزني قرار گرفته است.
اينديپندت نوشته است: در شب انتخابات ۲۰۱۶، ميدانيم که ملانيا چه احساسي داشت. مايکل ولف، در کتابش «آتش و خشم» در جايي که در گزارشهاي ديگر هم تاييد شده ميگويد: «ملانيا اشک ميريخت اما اشک شوق نبود.»
روز شنبه بعد از شنيدن خبر شکست در انتخابات هم احتمالا همان احساس را داشت اما اين بار، اشکهايي از سر تسکين و آرامش.
اين مدل ۵۰ ساله متولد کشور اسلووني براي برطرف کردن شايعات عليه خود درباره بازي در نقش بانوي اول، زحمت زيادي نکشيده است.
برخي پا را فراتر نهادهاند، از جمله اومارزا مانيگالت نيومن از کارکنان سابق کاخ سفيد که ادعا کرده بانوي اول، پس از انتخابات، به محض اين که بتواند از همسرش جدا خواهد شد.
او گفت: «ملانيا براي خروج او (دونالد ترامپ) از کاخ سفيد دقيقهشماري ميکند تا بتواند طلاق بگيرد. اگر ملانيا تلاش ميکرد نهايت اهانت را به خرج دهد و هنگام رياست او بر کاخ سفيد ترکش کند، او (ترامپ) راهي براي مجازاتش پيدا ميکرد.»
اين که اين شرکتکننده سابق شوي تلويزيوني، چقدر به بانوي اول نزديک بوده است تا از احساسات او خبر داشته باشد، مشخص نيست.
خانم مانيگالت نيومن، از کاخ سفيد اخراج شد و پس از يک سال آن جا را ترک کرد و قدم در راه انتشار کتابي انفجاري از خاطراتش در کاخ سفيد و در نقض فاحش قراردادها، درباره رواياتش از وقايع اتاق تصميمگيري کاخ سفيد نهاد.
به علاوه همه ميدانند که بانوي اول به شدت به حريم خصوصي خود احترام ميگذارد و نزديکان و افراد مورد اعتماد اندکي دارد: آيا کسي هست که بداند پشت لبخند و شکوه سرد او، واقعا چه ميگذرد؟
او آن قدر دستنيافتني است که سايتهاي اينترنتي درباره فرضيههاي «ملانياي جعلي» قيلوقال راه انداخته و در گمانهزنيهاي بيپايان به اين پرداختهاند که شايد او بدلي دارد که در رويدادهايي که مايل به حضور در آنها نيست، به جايش شرکت ميکند!
سيانان روز شنبه گزارش داد که خانم ترامپ در کاخ سفيد بود و «جلوي خودش را گرفته بود» و با ديگر افراد خانواده ترامپ و يا مقامهاي ارشد دولت، در هيچيک از جلسات راهبردي شرکت نداشت.
با همه اينها، او روز شنبه در توييتي از بحث همسرش حمايت کرد.
او نوشت: «داشتن انتخابات عادلانه حق مردم آمريکا است. تمام آراي قانوني- و نه غيرقانوني- بايد شمرده شوند. ما بايد با شفافيت کامل از دمکراسيمان حفاظت کنيم.»
اقدام بعدي خانم ترامپ با دو انگيزه است: رفاه پسرش بارون ۱۴ ساله و پول.
بسياري در روزهاي اول کارزار انتخاباتي و رياست جمهوري دونالد ترامپ، با خانم ترامپ همدلي کردند.
هرچه که باشد، او اولين زن باشکوهي نبود که با مرد ميلياردري ۲۵ سال بزرگتر از خود ازدواج کرده بود.
اين همدلي وقتي تمام شد که او شروع کرد به پيروي از دستورالعمل دونالد ترامپ، مثلا وقتي که تهديد کرد عليه ساکنين خوشحال شهر کوچکش در کشور اسلووني که تصوير او را تبليغ ميکردند، دست به اقدام قانوني ميزند و يا وقتي که در اسناد دادگاه ادعا کرد که اتهامها و تهمتهاي بسيار ناروا به او «فرصت يگانه و يک بار براي هميشه» بانوي اولي را براي «تاسيس يک نشان تجاري گسترده در توليد محصولات مختلف» گرفته است.
واقعيت اين گونه برداشت ميشود که خانم ترامپ، مانند دو زن ديگري که قبلتر همسر ترامپ بودند، توافق قبل از ازدواج براي جدا کردن اموال را امضا کرده است.
ايوانا ترامپ، که از سال ۱۹۷۷ تا ۱۹۹۲ همسر ترامپ بود، همزمان با رشد ثروتشان، چهار بار قرارداد پيش از ازدواجشان را تغيير داد و بار چهارم مبناي طلاق انفجاري و پرسروصدايشان را فراهم کرد. او ۲۵ ميليارد دلار پول، به علاوه عمارت ويلاييشان در گرينويچ و سالانه ۶۵۰ هزار دلار براي نگهداري و بزرگ کردن سه فرزندشان- دونالد ترامپ جونيور، ايوانکا و اريک- دريافت کرد.
اين طلاق پرقيلوقال و تلخ ترامپ را بر آن داشت تا هنگام ازدواج با مارلا ميپلز، بر قرارداد عدمافشا، در پيمان ازدواجش تاکيد کند که از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۹ به طول انجاميد.
طلاق آنان درست قبل از سالروز چهارم ازدواجشان بود که طبق قرارداد پيش از ازدواج، ميزان توافق احتمالي خانم ميپلز را از رقم اصلي يک ميليون دلار به پنج ميليون افزايش ميداد.
از ازدواج بانوي اول با ترامپ ۱۵ سال ميگذرد، درست به اندازهاي که ازدواج ايوانا ترامپ طول کشيده بود.
او در افزايش کسبوکار دونالد ترامپ، نقش چشمگيري نداشت؛ ايوانا ترامپ مدير اجرايي ارشد در سازمان ترامپ بود و در مناسبات سازماني او نقش عميقي داشت، در حالي که ملانيا ترامپ هرگز به شرکت تجاري همسرش علاقه نشان نداده است.
با اين حال، او براي نشان تجاري همسرش نقشي حياتي ايفا کرد و استفاني وينستون ولکوف، دوست سابق او ادعا ميکند که ملانيا ترامپ براي بازنويسي قرارداد ازدواجشان، در ده هفته اول رياست جمهوري همسرش در نيويورک ماند، به طوري که سهم برابر بارون از ثروت خانوادگي تضمين شود.
احتمال دارد که او در اولين روزهاي رياست جمهوري، به آن چه که ميخواست رسيد، چرا که در طول دوره رياست جمهوري دونالد ترامپ در کنارش در کاخ سفيد ماند.
خانم وينستون ولکوف، يکي از اندکشمار دوستان نزديک خانم ترامپ، او را در سال ۲۰۰۳ ملاقات کرد. آن زمان هر دو ۳۲ ساله بودند و خانم وينستون ولکوف در وُگ مشغول به کار بود.
هر وقت که رفتار ترامپ باعث ميشد افراد در واکنش ابروهايشان بالا برود، همسرش خوشبين بود و همواره ميگفت: «ميدانم که با کي ازدواج کردهام.»
خانم وينستون ولکوف در کتاب «ملانيا و من»، خاطرات دشوارش از زماني که دستيار خانم ترامپ در کاخ سفيد بود، مينويسد که «از وقار و آرامش خللناپذير خانم ملانيا در شگفت بود». او همچنين مينويسد که خانم ترامپ «شريف و دوستداشتني است، به حريم خصوصي خود بيش از هر چيز ديگري اهميت ميدهد، و طوري به ارزشهاي خود پايبند است که دونالد هرگز نميتواند باشد».
او بامتانت، متعادل، و خويشتندار تصوير شده که از خلوتنشيني خود بسيار خرسند است.
خانم وينستون ولفکاف معتقد است که خانم ترامپ عاشق همسرش است، اما در عين حال به اندازه او اهل حسابگري و برنامهريزي است.
کتي که پشتش نوشته شده بود: «براي من اهميت ندارد، براي شما چطور» و ملانيا ترامپ آن را براي بازديد از کودکان مهاجران پوشيد، يکي از روشهاي او براي بيان عصبانيتش بود؛ «عمليات ممانعت ايوانکا»، تلاشي براي ممانعت «دختر اول» از قبضه کردن کانون توجهات، نمونه ديگري است.
کيت بنت، گزارشگر سيانان و نويسنده کتاب «ملانيا را آزاد کنيد»، مينويسد که خانم ترامپ در اتاقي در طبقه سوم اقامتگاه مخصوص ميخوابد، جايي که مادر ميشل اوباما در طول زندگي در کاخ سفيد در دوران رياست جمهوري باراک اوباما، در آن زندگي ميکرد.
ترامپ بنا به گزارشها در اتاق خواب اصلي در طبقه اول ميخوابد.
حال زندگي او در خارج از کاخ سفيد چه شکلي خواهد داشت؟ او ممکن است، با توجه به شرايط قرارداد پيش از ازدواجشان، به آساني ترامپ را ترک کند.
انريکه پنا نيتو، رييسجمهور سابق مکزيک، در دسامبر ۲۰۱۸ رياست جمهوري را ترک کرد: تا ماه فوريه، همسرش که بازيگر سريالهاي تلويزيوني بود، اعلام کرد که از او جدا ميشود.
معلوم نيست که آيا ترامپ به او آزادي عمل براي چنين توهيني را خواهد داد يا نه.
به نظر ميرسد که ترامپ در دوران پس از رياست جمهوري، در مارالاگو زندگي خواهد کرد، تا از نفرتپراکنيهاي همشهريانش در نيويورک به دور باشد. او آن جا آزادي بيشتر و استقبال گرمتري را تجربه خواهد کرد؛ و خانم ترامپ ميتواند زندگي سابقش در برج ترامپ را از سرگيرد.
حسابهاي او در رسانههاي اجتماعي از زندگي او قبل از رياست جمهوري، ميتواند تصويري احتمالي از زندگي او را در دوران پسارياست جمهوري بيان کند.
کيت ايمباک، در مطلبي در وبسايت مديوم، او را «زنداني قصر شاه پريان، به انتخاب خود» توصيف کرده است.
خانم ايمباک ۴۷۰ عکسي را تحليل کرد که او در سه سال بين سوم ژوئن ۲۰۱۲ تا ۱۱ ژوئن ۲۰۱۵ در رسانههاي اجتماعي منتشر کرده و گفته است که تقريبا تمامي آنها از پشت شيشه گرفته شدهاند، پنجره اتومبيل، و يا پنجرههاي برج ترامپ.
او گفت: «او حتي براي بازديد از اماکن از اتومبيل خارج نميشود و در پارک قدم نميزند. او هرگز در ميان جمع نيست، حتي براي يک ثانيه.»