نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

کاخ سفید: ۲۳۴ صفحه مدرک در اثبات تقلب در انتخابات داریم

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
کاخ سفید: ۲۳۴ صفحه مدرک در اثبات تقلب در انتخابات داریم

باشگاه خبرنگاران/ سخنگوي کاخ سفيد مدعي شد مدارکي موثق در اثبات تقلب صورت گرفته در انتخابات رياست‌جمهوري آمريکا وجود دارد.

به نقل از واشنگتن اگزمينر، سخنگوي کاخ سفيد اعلام کرد واشنگتن ۲۳۴ صفحه مدرک در اثبات تقلب صورت گرفته در انتخابات رياست جمهوري سوم نوامبر در اختيار دارد.

کيلي مک اناني در مصاحبه با شبکه فاکس نيوز با تاکيد بر تقلب در انتخابات رياست جمهوري اعلام کرد همچنان هياهوي شواهد شواهد کجاست به گوش مي‌رسد. اينجاست. ۲۳۴ صفحه دربرگيرنده شهادت افرادي که درباره تقلب در انتخابات سوگند خورده اند، وجود دارد.

سخنگوي کاخ سفيد گفت: شاهدان تقلب در انتخابات آمريکا افرادي واقعي و اتهام تقلب نيز اتهامي واقعي است. هرکس به شفافيت سيستم اهميت مي‌دهد بايد خواهان اين مرحله باشد.

دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور آمريکا و نامزد حزب جمهوري‌خواه در انتخابات رياست جمهوري اين کشور شب گذشته مدعي رونمايي از اسناد تقلب در انتخابات شد. بر اين اساس، ترامپ در صفحه شخصي خود در توييتر مدعي شد: ساعت ۲۱ امشب به وقت شرق آمريکا (پنج و سي دقيقه بامداد به وقت ايران) اسناد فساد انتخاباتي در برنامه شان هنيتيِ فاکس نيوز به نمايش گذاشته مي‌شود.

پيش از اين نيز رئيس‌جمهور آمريکا در توييتي ديگر که همه کلمات آن با حروف بزرگ نوشته شده است، بار ديگر مدعي تقلب در شمارش آراي انتخابات رياست‌جمهوري آمريکا شد.

ترامپ تاکنون از پذيرش شکست در انتخابات خودداري کرده و مانع از آغاز روند انتقال قدرت به بايدن شده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره