دلخوری ترامپ از رسانه ها پایان ندارد

ايسنا/ دونالد ترامپ امروز (جمعه) بار ديگر رسانهها را به هدف قرار دادن عمدي وي از طريق سانسور "پيامهاي حقيقي اش" متهم کرد و خواستار حذف بخش ۲۳۰ قانون ارتباطات آمريکا شد که شامل مصونيت براي وبسايتهايي است که محتواي مربوط به شخص ثالث را منتشر ميکنند.
به گزارشز خبرگزاري اسپوتنيک، دونالد ترامپ، رئيس جمهوري آمريکا در توئيتي نوشت: من يک نشست خبري بسيار طولاني پس از تبريک عيد شکرگزاري براي ارتش داشتم و يک بار ديگر فهميدم که رسانه اخبار جعلي "پيام واقعي" چنين کنفرانس خبري را پنهان کرده است. نکته اصلي اين بود که در انتخابات ۲۰۲۰ تقلب صورت گرفته و من پيروز شدم!
وي همچنين يکبار ديگر مدعي شد که در انتخابات رياست جمهوري سوم نوامبر تقلب شده است.
اين اظهارات درست چند ساعت پس از آن ايراد شد که ترامپ گفت اگر کالج الکترال پيروزي جو بايدن را تاييد کند، از کاخ سفيد خارج ميشود.
ترامپ همچنين توئيتر را مورد انتقاد قرار داد و مدعي شد که اين رسانه اجتماعي "ترندهاي" غلط درست ميکند و عليه محافظه کارها تبعيض قايل ميشود.
رئيس جمهوري آمريکا همچنين توئيت کرد: براي "اهداف امنيت ملي" بخش ۲۳۰ قانون ارتباطات بايستي به سرعت حذف شود.
بايدن در انتخابات رياست جمهوري سوم نوامبر آمريکا پيروز شد اما ترامپ در ابتداي امر به اداره خدمات عمومي دستور داده بود تا از روند رسمي انتقال به بايدن امتناع کند در عين اينکه شکست در انتخابات را هم نميپذيرد.