نماد آخرین خبر

درخواست‌ها از بایدن برای لغو محاصره یمن توسط عربستان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
درخواست‌ها از بایدن برای لغو محاصره یمن توسط عربستان

ايسنا/ نمايندگان آمريکايي از دولت جو بايدن خواستند بر عربستان براي پايان دادن به محاصره يمن فشار بياورد.

به نقل از شبکه خبري الميادين، بيش از ۷۰ عضو مجلس نمايندگان آمريکا در بيانيه‌اي تأکيد کردند: محاصره از سال ۲۰۱۵ به فاجعه انساني در يمن منجر شده و در کاهش سوخت، مواد غذايي، آب، برق و حمل و نقل منجر شده است.

نمايندگان آمريکايي از جو بايدن، رئيس‌جمهور آمريکا خواستند اقدامات اضافي براي فشار علني بر عربستان جهت پايان دادن فوري، يکجانبه و فراگير به محاصره اتخاذ کند که از جمله اين اقدامات تضمين ورود مواد انساني و تجاري به يمن، ازسرگيري پروازهاي هوايي فرودگاه صنعا و تضمين بازگشايي گذرگاه‌هاي تجاري و مدني به صورت دائمي است.

نمايندگان به گزارشات برنامه جهاني غذا که پيش‌بيني کرده ۴۰۰ هزار کودک يمني زير پنج سال به دليل ادامه جنگ و محاصره دچار سوءتغذيه شوند، اشاره کردند.

نمايندگان بر حمايت خود از حل و فصل سياسي فراگير تأکيد کرده و خواهان تسريع در پايان دادن به محاصره يمن شدند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره