نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

حمله بامدادی به کاروان آمریکایی در عراق

منبع
فارس
بروزرسانی
حمله بامدادی به کاروان آمریکایی در عراق

فارس/ منابع محلي عراقي گزارش دادند که يک کاروان لجستيک ارتش ايالات متحده در بغداد مورد هدف قرار گرفته شده است.

کانال «صابرين نيوز» در خبري فوري نوشت: «کاروان لجستيک ارتش ايالات متحده در بغداد مورد هدف قرار گرفته شده است».
اين منبع عراقي شامگاه چهارشنبه نيز خبر داده بود که يک کاروان لجستيک نظاميان آمريکايي در استان ديوانيه (مرکز) هدف قرار گرفته است.
ائتلاف آمريکا تا اين لحظه به اين خبر واکنشي نشان نداده است. حمله به کاروان‌هاي آمريکا در عراق در حالي ادامه پيدا ميکند که واشنگتن سعي در به‌تأخير انداختن گفت‌وگوهاي راهبري بين عراق و آمريکا براي خروج نظاميان اين کشور دارد.
نمايندگان پارلمان عراق دو روز بعد از اقدام تروريستي آمريکا در به شهادت رساندن فرماندهان مقاومت، شهيدان «سپهبد حاج قاسم سليماني»، فرمانده سابق نيروي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و «ابومهدي المهندس»، جانشين فرمانده الحشد الشعبي عراق، در پانزدهم دي ماه ۱۳۸۹ به طرح خروج نظاميان خارجي از جمله آمريکايي‌ها از کشورشان رأي مثبت داد و دولت را ملزم به اجراي اين مصوبه کرد.
حمله بامدادي به کاروان آمريکا در بغداد، پس از عمليات پهپادي عليه پايگاه نظاميان آمريکايي در اربيل واقع در منطقه کردستان عراق انجام گرفته است.
سخنگوي پنتاگون در واکنش به حمله راکتي به پايگاه نظاميان آمريکايي در اربيل، گفت از گزارش‌ها مطلع شده و اطلاعات اوليه از وقوع آتش‌سوزي بزرگي در نزديک فرودگاه اربيل حکايت دارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره