نخستین سفر خارجی بایدن برای شرکت در نشستهای جی ۷ و ناتو

تسنيم/ رئيس جمهور آمريکا قصد دارد نخستين سفر خارجي خود را در ماه ژوئن انجام دهد و در نشست گروه ۷ در بريتانيا شرکت کند.
به نقل از پايگاه اطلاع رساني کنگره، جو بايدن رئيس جمهور آمريکا براي شرکت در نشست رهبران گروه 7 در ماه ژوئن به بريتانيا سفر خواهد کرد. اين نخستين سفر خارجي بايدن به عنوان رئيس جمهور آمريکا به شمار مي رود.
بر اساس اين گزارش، سفر خارجي بايدن همچنين شامل توقف در بلژيک خواهد بود، جايي که رئيس جمهور آمريکا قصد دارد در نشست ناتو شرکت کند.
جنيفر ساکي سخنگوي کاخ سفيد در اين باره گفت: اين سفر اهميت پايبندي بايدن به احيا و تقويت روابط با متحدان ما را بار ديگر نشان خواهد داد و بر همکاري نزديک و مشترک ما با متحدان و شرکاي مان براي حل و فصل چالش هاي جهاني تاکيد خواهد کرد.
نشست رهبران گروه 7 قرار است طي روزهاي 11 تا 13 ژوئن در بريتانيا برگزار شود، اين نخستين نشست حضوري و رو در روي رهبران گروه 7 در 2 سال اخير به شمار مي رود، پس از آنکه دونالد ترامپ رئيس جمهور پيشين آمريکا نشست قبلي را که قرار بود در اين کشور برگزار شود، به تعويق انداخت.
بايدن قرار است 14 ژوئن نيز به بروکسل سفر کرده و در نشست ناتو شرکت کند. بايدن که به همراه مشاورانش در برابر ويروس کرونا واکسينه شده اند، در هفته هاي نخست رياست جمهوري اش حاضر به انجام سفرهاي خارجي نشده است.
دولت بايدن همچنان محدوديت هاي کرونايي عليه مسافران خارجي را به شدت اجرا مي کند و هشدارها عليه سفر اتباع اين کشور به کشورهاي پرخطر را افزايش داده است.