تلفات سیل در افغانستان به ۲۹ نفر افزایش یافت

ايرنا/ سخنگوي استاندار هرات اعلام کرد که تلفات سيل در شهرستان هاي «اوبه» و «ادرسکن» اين استان به ۲۲ نفر رسيد و در استان غور نيز هفت تن جان باختهاند.
جيلاني فرهاد امروز سه شنبه اعلام کرد که ۱۲ نفر در شهرستان ادرسکن و ۱۲ تن ديگر در شهرستان اوبه بر اثر سيلاب جان باخته و تعداد زيادي از منازل تخريب و صدها دام نيز تلف شده است که بررسي ميزان خسارات آن آغاز شده است.
به گفته و ي سيلاب در شهرستان هاي کروخ، پشتون زرغون و پشت کوه نيز خساراتي به مردم وارد کرده است. رييس مبارزه با حوادث طبيعي استان عور نيز اعلام کرد که بر اثر جاري شدن سيل در شهرستان هاي «ساغر» و «شهرک» اين استان هفت نفر جان باخته، صدها منزل ويران و صدها دام نيز تلف شده است.
ديروز نيز در استانهاي باميان، ميدان وردک و سمنگان نيز سيلاب خساراتي به بار آورده است . سيلاب ها در حالي به مردم افغانستان خسارت وارد مي کند که مردم اين کشور امسال از پيامدهاي عدم بارش در زمستان و خشکسالي بشدت نگران هستند.