نماد آخرین خبر

یک سیاهپوست دیگر قربانی خشونت پلیس آمریکا شد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
یک سیاهپوست دیگر قربانی خشونت پلیس آمریکا شد

باشگاه خبرنگاران/ ويدئويي تازه منتشره، از جنايت ديگري از سوي پليس آمريکا عليه يک مرد سياهپوست در بازداشت پرده برداشت.

به نقل از شبکه ان بي سي نيوز، مقامات کاروليناي جنوبي روز جمعه فيلمي را منتشر کردند که نشان مي‌دهد پاياني براي قرباني شدن سياهپوستان به دست پليس آمريکا نمي‌توان متصور شد.

در اين تصاوير آخرين لحظات زندگي جمال ساترلند، مرد سياهپوستي نشان داده مي‌شود که در ماه ژانويه پس استفاده پليس از اسپري فلفل و شوک الکتريکي در سلول خود در زندان کشته شد. بنا به ويدئويي که در شبکه‌هاي مختلف پخش شده، تلاش اين مرد سياهپوست راه به جايي نمي‌برد و در نهايت پليس به وي دستبند مي‌زند. وي سپس با خشونت پليس بيهوش شده و جان خود را از دست مي‌دهد.

اين اولين بار نيست که يک شهروند سياهپوست قرباني خشونت پليس آمريکا مي‌شود. براساس «نقشه خشونت پليس» (MPV)، پليس آمريکا تنها در سال ۲۰۲۰، هزار و ۱۲۷ نفر را به قتل رساند. در حالي که سهم سياه پوستان از جمعيت آمريکا ۱۳ درصد است، سهم آن‌ها از کشته شدگان توسط پليس، ۲۸ درصد بود.

اين آمار نشان مي‌دهد که سياه پوستان ۳ برابر بيشتر از سفيدپوست خود با احتمال کشته شدن توسط پليس مواجه هستند. اين در حالي است که آن‌ها نسبت به همتايان سفيدپوست خود ۱.۳ برابر غيرمسلح هستند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره