داعش مرگ سرکرده بوکوحرام را تایید کرد

ايسنا/ گروه تروريستي داعش در غرب آفريقا در يک فايل صوتي مرگ ابوبکر شيکاو، سرکرده گروه "بوکو حرام" در نيجريه را تاييد کرد.
شخصي که ادعا کرد "ابومصعب البرناوي"، سرکرده به اصطلاح "ولايت آفريقاي غربي" وابسته به داعش است، در اين فايل صوتي گفت که "شيکاو هجدهم ماه مه در پي انفجار يک وسيله انفجاري زماني که نيروهاي بوکوحرام در نبرد با داعش بودند کشته شد.
دو تن از کساني که گفته ميشود البرناوي را ميشناسند در گفتگو با رويترز تأييد کردند که "صداي ضبط شده به سرکرده گروه داعش در غرب آفريقا تعلق دارد."
پيشتر مقامهاي اطلاعاتي نيجريه گفته بودند که سرکرده گروه شبه نظامي بوکوحرام در پي بالا گرفتن درگيري بين شبه نظاميان تحت امرش با تروريستهاي وابسته به داعش يا کشته و يا به شدت زخمي شده است.
با اين حال يک مقام بوکوحرام در ايالت بورنو ادعاهاي مطرح شده درباره ابوبکر شيکاو را رد کرده و آن را جديدترين مورد از ادعاهاي غلط سرويسهاي اطلاعاتي درباره از بين رفتن اين سرکرده تروريست خوانده بود.