نماد آخرین خبر

پیام ریولین به عباس: بیا گذشته را فراموش کنیم!

منبع
ايسنا
بروزرسانی
پیام ریولین به عباس: بیا گذشته را فراموش کنیم!

ايسنا/ رئيس رژيم صهيونيستي در پيامي به رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين از وي خواست اختلافات با اسرائيل را فراموش کند.

به نقل از روسيا اليوم، روون ريولين، رئيس رژيم صهيونيستي اين پيام را سه شنبه در ضمن ديدارش با آنتونيو گوترش، دبيرکل سازمان ملل اعلام کرد.

وي در اين ديدار که در جريان آخرين سفرش به عنوان رئيس رژيم صهيونيستي به خارج انجام شد  خطاب به محمود عباس، رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين گفت: در طول صد سال با هم نزاع داشتيم اما بايد يک بار و براي هميشه اختلافات را فراموش کنيم.

وي ادامه داد: "بيا گذشته را فراموش کنيم و درباره آينده و زندگي کنار هم صحبت کنيم. صحبت زيادي براي گفتن داريم."

ريولين پس از اين ديدار که با حضور مادر اسير اسرائيلي نزد حماس صورت گرفت، همچنين با سفراي خارجي درباره چالش‌هايي که رژيم صهيونيستي در سطح منطقه با آن مواجه است، گفتگو کرد.

ريولين روز سه شنبه با جو بايدن، رئيس جمهور آمريکا نيز ديدار و گفتگو کرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره