۱۴ قانونگذار آمریکایی برقراری روابط با کره شمالی را خواستار شدند

ايسنا/ يک گروه فعال اعلام کرد، دهها تن از قانونگذاران آمريکايي لايحهاي را به امضا رساندند که رسما خواستار پايان جنگ کره و گشايش دفاتر نمايندگي ميان ايالات متحده و کرهشمالي ميشود.
به نقل از خبرگزاري يونهاپ، براساس گزارش کميته اقدام عمومي آمريکايي کرهاي (KAPAC)، دوايت اوانز دموکرات، چهاردهمين قانونگذار آمريکايي است که لايحه "قانون صلح در شبه جزيره کره" را به امضا رساند.
اين لايحه پيشنهادي برد شرمن دموکرات، در بيستم مه به مجلس نمايندگان آمريکا تقديم شد.
اين گروه فعال در بيانيهاي گفت: همانطور که آقاي شرمن در کنفرانس مجازي بعد از ارائه اين لايحه در ماه مه گفتند، ما قويا اميدواريم که لايحه مذکور در پاييز امسال در کميته روابط خارجي مجلس نمايندگان به تصويب برسد و و اوايل سال آتي در جلسه عمومي مورد تاييد قرار بگيرد تا ما بتوانيم نگارش تاريخ جديدي از صلح در شبه جزيره کره را آغاز کنيم.
اين لايحه پيشنهادي، خواستار تلاش آمريکا براي اعلام پايان رسمي جنگ کره بين سالهاي ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ شده است. اين جنگ با آتشبس موقت به پايان رسيد و بدين معناست که دو کره عملا به لحاظ فني اکنون در وضعيت جنگي به سر ميبرند.
در اين لايحه آمده است: ايالات متحده بايد فرايند ديپلماتيک معتبري را دنبال کند تا به پايان اين جنگ کره دست يابد و هر تلاشي بايد به گونهاي باشد که از رويارويي نظامي با کره شمالي اجتناب شود. همچنين دولت آمريکا بايد با کره شمالي تعامل داشته و کانال ارتباطي دائم با پيونگ يانگ برقرار کند.
براساس اين لايحه، وزير خارجه آمريکا بايد با کره شمالي براي گشايش دفاتر نمايندگي در پايتخت هاي دو کشور رايزني کند.
ايالات متحده اکنون هيچگونه روابط ديپلماتيکي با کره شمالي ندارد. کميته اقدام عمومي آمريکايي کرهاي براي جلب حمايت از لايحه مربوطه متعهد شده است. اين گروه در طرحي جداگانه از دولت آمريکا خواسته تا اتحاد خانواده هاي آمريکايي کره اي با خانواده هايشان در کره شمالي را محقق کند.