القسام: صهیونیستها باید هزینه دریافت اطلاعات درباره اسرایشان را پرداخت کنند

فارس/ گردانهاي «عزالدين القسام» در سالروز ناپديد شدن يک نظامي صهيونيست در نوار غزه اعلام کردند، رژيم صهيونيستي اگر خواهان دريافت ذرهاي اطلاعات درباره نظاميان اسير خود است بايد هزينه آن را پرداخت کند.
گردانهاي «عزالدين القسام» (کتائب القسام) شاخه نظامي حماس در سالروز ناپديد شدن نظامي صهيونيست «هدار گولدن» در شرف رفح (واقع در جنوب نوار غزه) تأکيد کردند که رژيم اشغالگر ذرهاي اطلاعات درباره زندگي و سرنوشت نظاميان اسير خود دريافت نخواهد کرد مگر با پرداخت هزينه.
القسام در وبسايت رسمي خود در گزارشي با عنوان «هدار، افسري که تونلهاي وحشت، وي را بلعيد» به اين موضوع پرداخت و نوشت، پس از مرور هفت سال از نبرد «العصف المأکول» (جنگ ۵۱ روزه عليه غزه در سال ۲۰۱۴) و «جعبه سياه» اين جنگ، دشمن صهيونيستي همچنان در حيرت آن مانده است.
در ادامه اين گزارش آمده، رژيم صهيونيستي با تمام دستگاههاي اطلاعاتي و غيره خود تلاش کرد تا شايد بتواند ذرهاي اطلاعات درباره سرنوشت نظاميان مفقودش در غزه به دست آورد اما دريافت اين اطلاعات بدون دادن هزينه ممکن نخواهد بود.
هفت سال پيش در يکم آگوست ۲۰۱۴ (روز بيست و ششم جنگ عليه نوار غزه) افسر صهيونيست هدار گولدن در شرق رفح ناپديد شد. اين اتفاق پس از آن رخ داد که تعدادي از نظاميان صهيونيست با سوء استفاده از آتشبس موقت اعلام شده، به عمق بيش از دو کيلومتري در شرق رفح نفوذ کرده بودند و با مقابله گردانهاي القسام روبهرو شدند. تعدادي از اين نظاميان صهيونيست کشته يا زخمي شدند و رژيم صهيونيستي در آن زمان اعتراف کرد که يکي از نظاميانش ناپديد شده است.
القسام در آن زمان اعلام کرد که اطلاعاتي درباره اين نظامي مفقود ندارد اما چند سال بعد عکسهاي چهار صهيونيست اسير را منتشر کرد که هدار گولدن ازجمله آنها بود.
همچنين گردانهاي القسام فاش کردند، ارتش رژيم صهيونيستي پيکر شهيد «وليد مسعود» از رزمندگان اين گردانها را که لباس نظامي شبيه به ارتش اسرائيل پوشيده بود را به خيال اينکه جسد هدار گولدن است با خود برده بود و به همين دليل با تأخير دو ساعته به عمليات اسارت اين نظامي در غزه پاسخ داد.
القسام تأکيد کرد، دشمن صهيونيستي جرأت نکرد که به جهان درباره علت اين تأخير دو ساعته توضيحي دهد.
مساله تبادل اسراي صهيونيست با اسراي فلسطيني بار ديگر پس از جنگ ۱۲ روزه اخير (سيف القدس) به درخواست تلآويو مطرح شد. اين جنگ از روز دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ماه و پس از پايان ضربالاجل مقاومت به تلآويو مبني بر لزوم پايان تعرضها در قدس و مسجدالاقصي آغاز شد و دوازده روز طول کشيد.
در همين ارتباط منابع آگاه مصري خبر دادند که تلآويو براي امتيازگيري از مقاومت فلسطين، ميانجي مصري در پروندههاي تبادل اسرا، روند بازسازي نوار غزه و توافق آتشبس بلندمدت را تحت فشار گذاشته است.