دمشق غرب را مسوؤل تاخیر در بسته شدن پرونده شیمیایی سوریه دانست
ايسنا
بروزرسانی
ايسنا/ دولت دمشق اعلام کرد: کشورهاي غربي به دليل "سياسي سازي" پرونده تسليحات شيميايي سوريه و حمايت از شورشيان، مسئول هرگونه تاخير در زمان بسته شدن اين پرونده هستند.
به نقل از خبرگزاري رسمي سوريه (سانا)، فيصل مقداد، معاون وزير خارجه سوريه در جريان ديدار با سيگريد کاگ، رئيس هيات مشترک سازمان منع تسليحات شيميايي وابسته به سازمان ملل در سوريه آخرين رويدادها در خصوص پرونده سوريه را مورد بررسي قرار داد.
مقداد در جريان اين اظهارات، کشورهاي غربي را مسئول هرگونه تاخير در زمان بسته شدن پرونده تسليحات شيميايي سوريه دانست و اين اقدام را ناشي از "سياسي سازي" پرونده سوريه و حمايت آنها از شورشيان دانست.
وي افزود: با وجود سياستهاي خصمانهاي که کشورهاي غربي عليه سوريه به کار گرفتهاند اما اين کشور در تلاش است تا مابقي تعهدات خود را در خصوص پيوستن به معاهده منع تسليحات شيميايي اجرا کند.